Здавалося б, зварити яйця досить проста справа. Але іноді шкарлупа там прилипає, щоб знімається разом із білком. Щоб цього не було, просто запам’ятайте золоте правило господинь, передають Патріоти України.
Яйця люблять контраст температур. Так, сирі яйця опускайте у гарчу воду. Злегка треба підсолити.Після варіння відразу злийте воду та залийте крижаною. Саме такий контрастний душ сприятиме тому, що шкарлупа легко зніметься з яєць.
Ще вмілі господині радять користуватися столовою ложкою під час чищення яєць. Нею просто легко проводять між яйцем і шкарлупою.
Кава - це не просто улюблений напій мільйонів, а й справжній джерело корисних речовин. Але чи всі види кави однаково корисні? Експерти впевнені: вибір правильного сорту та способу приготування може значно вплинути на ваше здоров’я, передають Патріоти У...
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...