Є секрет! Як варити пельмені та вареники, щоб не розварилися

Навіть досвідчені господині іноді варять пельмені та вареники, а вони розварюються. Хоча тісто гарної якості і не липне, проте після варіння начинка окремо плаває у воді. Декілька порад і ваші вироби будуть в ідеальному стані після варіння, передають Патріоти України.

Подробиці

Не шкодуйте води під час варіння вареників чи пельменів, а також беріть каструлю з широким дном.

Вироби кидайте у воду, що закипіла, не раніше, при цьому відразу на 2 літри води додайте 2 столові ложки олії.

Після того, як вода вдруге закипить разом із виробами, додайте склянку холодної води і варіть до готовності протягом 3-5 хвилин (залежно від величини і типу тіста). Пельмені чи вареники після варіння будуть ідеальної консистенції: щільні і соковиті.

Джерело: ПростоВей

Це може здивувати! Названо рибу, яка небезпечна для здоров'я

вівторок, 4 березень 2025, 7:12

Риба – це один із найпопулярніших і найкорисніших продуктів, вона особливо цінується за вміст поліненасичених жирних кислот омега-3, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Мало хто знає, однак не вся риба корисна для здоров’я, деякі види можут...

Варто їсти, якщо хочете будете довгожителем! Ось в якій рибі дуже багато заліза

вівторок, 4 березень 2025, 6:56

В Україні риба – не менш улюблена страва, ніж сало. Одні види ми їмо щодня, інші готуємо до святкового столу. Проте є особлива риба, яка чудово пасує до будь-якої нагоди, адже має неперевершений смак і надзвичайну користь для здоров'я. Дієтологи радять...