Є секрет! Як варити пельмені та вареники, щоб не розварилися

Навіть досвідчені господині іноді варять пельмені та вареники, а вони розварюються. Хоча тісто гарної якості і не липне, проте після варіння начинка окремо плаває у воді. Декілька порад і ваші вироби будуть в ідеальному стані після варіння, передають Патріоти України.

Подробиці

Не шкодуйте води під час варіння вареників чи пельменів, а також беріть каструлю з широким дном.

Вироби кидайте у воду, що закипіла, не раніше, при цьому відразу на 2 літри води додайте 2 столові ложки олії.

Після того, як вода вдруге закипить разом із виробами, додайте склянку холодної води і варіть до готовності протягом 3-5 хвилин (залежно від величини і типу тіста). Пельмені чи вареники після варіння будуть ідеальної консистенції: щільні і соковиті.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Навіщо до чаю додають сіль

середа, 21 травень 2025, 17:15

Чай – один із самих поширених та популярних напоїв у світі. Цей напій є культовим у багатьох країнах, та й у нас без чаювання не проходить прийом гостей, передають Патріоти України. Традиційно чай пють з цукром, а в деяких регіонах світк в чай додають ...

ТОП-4 помилки, через які бісквіт осідає і втрачає пишність

середа, 21 травень 2025, 16:12

Бісквіт вважається правильно приготованим тільки в тому випадку, якщо кондитерський виріб вийшов високим та повітряним. На жаль, далеко не всі господині можуть похвалитися вмінням приготувати саме таку страву, передають Патріоти України. Деколи випічка...