Навіть досвідчені господині іноді варять пельмені та вареники, а вони розварюються. Хоча тісто гарної якості і не липне, проте після варіння начинка окремо плаває у воді. Декілька порад і ваші вироби будуть в ідеальному стані після варіння, передають Патріоти України.
Не шкодуйте води під час варіння вареників чи пельменів, а також беріть каструлю з широким дном.
Вироби кидайте у воду, що закипіла, не раніше, при цьому відразу на 2 літри води додайте 2 столові ложки олії.
Після того, як вода вдруге закипить разом із виробами, додайте склянку холодної води і варіть до готовності протягом 3-5 хвилин (залежно від величини і типу тіста). Пельмені чи вареники після варіння будуть ідеальної консистенції: щільні і соковиті.
Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...