Фахівці стверджують, що навіть найпоширенішу варену ковбасу більшість людей відкривають зовсім неправильно. Як результат, вона швидко втрачає свої смакові властивості, підсихає і псується, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Як потрібно робити? Виявляється, все дуже просто. Розріжте ковбасу навпіл і замість того, щоб знімати плівку, візьміть шматок, де знаходився металевий затискач, і кілька разів його проверніть. Завдяки цьому ковбаса починає з легкістю висуватися з оболонки. Саме так, згідно з інструкцією виробника, слід відкривати ковбасу: відрізати потрібну кількість, а решту назад упаковувати в плівку.
Втім, дехто зазначає, що цей трюк не завжди працює з усіма ковбасами. По-перше, так можна зберігати маленьку ковбасу, а з великою можуть бути труднощі. По-друге, цей спосіб зовсім не підходить для сирокопченої або інших видів сухої ковбаси. Однак, з вареною ковбасою все вдається без проблем.
Деякі висловили сумнів у корисності цього лайфгака, оскільки запропонований метод не захищає від "завітрювання" верхнього зрізу ковбаси, і її, як не крути, все одно треба буде закрити іншим способом. Наприклад, ви можете загорнути розрізану ковбасу в пергамент або покласти її зрізом дониз на окрему тарілку.
Це тісто можна назвати універсальним. Воно підійде для приготування піци, пиріжків, пирогів з бринзою, грибами, капустою, рибою. Роблять його на основі вершкового масла та сметани, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти...
Давайте будемо відвертими, але страви з м’ясом завжди смачні та вдалі. Вони не можуть бути інакшими. А коли до м’яса додають ще й сир, то вечеря приречена на вдачу та компліменти, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. Починаємо з сиру. По...