Ритм сучасного життя диктує нам такі умови, що все потрібно робити швидко, адже скрізь потрібно встигнути, а справ надто багато. І в кулінарії значно пришвидшено більшість процесів готування, передають Патріоти України.
Є одна кулінарна хитрість, що дозволяє зварити буряки всього за якихось 15 хвилин. На додачу під час варіння не поширюватиметься по кухні та квартирі неприємний запах.
Якщо підійти до цього питання по науковому, то виявиться, що варити коренеплід потрібно не менше 40-45 хвилин в залежності від розміру бульби та кількості.
Якщо овоч великий, то правильніше і корисніше його запекти.
Як швидко зварити буряк
Після того, як овоч охолоне, можна приступати до чищення.
Трохи довше запікатиметься буряк у духовці. На це піде в середньому 25 хвилин.
Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України. . На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...