Ритм сучасного життя диктує нам такі умови, що все потрібно робити швидко, адже скрізь потрібно встигнути, а справ надто багато. І в кулінарії значно пришвидшено більшість процесів готування, передають Патріоти України.
Є одна кулінарна хитрість, що дозволяє зварити буряки всього за якихось 15 хвилин. На додачу під час варіння не поширюватиметься по кухні та квартирі неприємний запах.
Якщо підійти до цього питання по науковому, то виявиться, що варити коренеплід потрібно не менше 40-45 хвилин в залежності від розміру бульби та кількості.
Якщо овоч великий, то правильніше і корисніше його запекти.
Як швидко зварити буряк
Після того, як овоч охолоне, можна приступати до чищення.
Трохи довше запікатиметься буряк у духовці. На це піде в середньому 25 хвилин.
Нарізані банани часто швидко темніють і стають м’якими, але експерти з харчування знайшли простий спосіб зберегти їх свіжими до чотирьох днів, передають Патріоти України з посиланням на. Ключовий інгредієнт — лимонний сік. Лимонна кислота допомагає зни...
Шоколад виготовляють з какао-бобів, які містять два стимулятори - кофеїн та теобромін. Кофеїн сприяє підвищенню бадьорості. Тому експерти радять не вживати шоколад перед сном, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Чим темніший шоколад, тим ви...