Є секрет! Як відварити яйця, щоб не тріснула шкаралупа

Переважно яйця варять з додаванням різних засобів: сода чи оцет. Можна обійтися без цього, а результат буде відмінний. Як це можна зробити, читайте далі у статті. Жодного фіаско, все буде прогнозовано та якісно, передають Патріоти України.

Подробиці

Деякі господині думають, що відварити яйця — це справжнє мистецтво. Є технологія процесу. Просто від неї все і залежить.

Перед тим як відправити яйця в воду вони повинні полежати на столі 10-15 хвилин. Зверніть увагу, що в каструлю кладуть потім з холодною водою, а не закладають в окріп. Трохи присоліть. Пропорція — на 1 л рідини потрібна 1 ч.л. солі.

Тільки не дивуйтеся наступній пораді. Щоб яйця не тріснули, потрібно в воду покласти 3 сірники. Але вони повинні бути без сірки. Якщо ще не пробували так зробити, спробуйте. Поділіться потім вашим досвідом в коментарях.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...