Є секрет! Як відварити яйця, щоб не тріснула шкаралупа

Переважно яйця варять з додаванням різних засобів: сода чи оцет. Можна обійтися без цього, а результат буде відмінний. Як це можна зробити, читайте далі у статті. Жодного фіаско, все буде прогнозовано та якісно, передають Патріоти України.

Подробиці

Деякі господині думають, що відварити яйця — це справжнє мистецтво. Є технологія процесу. Просто від неї все і залежить.

Перед тим як відправити яйця в воду вони повинні полежати на столі 10-15 хвилин. Зверніть увагу, що в каструлю кладуть потім з холодною водою, а не закладають в окріп. Трохи присоліть. Пропорція — на 1 л рідини потрібна 1 ч.л. солі.

Тільки не дивуйтеся наступній пораді. Щоб яйця не тріснули, потрібно в воду покласти 3 сірники. Але вони повинні бути без сірки. Якщо ще не пробували так зробити, спробуйте. Поділіться потім вашим досвідом в коментарях.

Джерело: ПростоВей

Секрети смаження ідеального м’яса

п’ятниця, 18 квітень 2025, 18:12

Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...

Який простий продукт допоможе зробити котлети соковитішими і ніжнішими

п’ятниця, 18 квітень 2025, 17:05

Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...