Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати смачне та ароматне м’ясо, передають Патріоти України.
Швидкість варіння та час приготування м’яса залежить від багатьох факторів. Так, телятина чи молода яловичина зваряться набагато швидше, ніж м’ясо тварини в віці. Вибираючи для варіння м’ясо, слід звертати увагу на його колір. Старе м’ясо відрізнятиметься темно-червоним, бордовим кольором, молоде має яскравий рожево-червоний колір.
При розрізі гарне та свіже м’ясо не прилипатиме до пальців, а ямки від натискання пальцем швидко зникнуть. Час варіння м’яса багато в чому залежить від розміру шматка. Якщо куряче м’ясо можна зварити за 60 хвилин, то кілограмовий шматок яловичини доведеться готувати години 2. Однак невеликі шматочки яловичини будуть готові вже за годину.
Щоб м’ясо вийшло м’яким, попередньо його можна замаринувати, збризнувши лимонним соком, а при варінні додати 2 ст. л. оцту. Крім цього, в каструлю в киплячу воду додають 1 ст. л. соняшникової олії та солять м’ясо в кінці варіння.
Курка-гриль - це класика, яку легко зіпсувати. Сухе, гумове, безсмакове м’ясо здатне зіпсувати будь-який обід. Але відома кулінарна експертка Дженніфер Сігл поділилася рецептом, який гарантує ніжне, соковите і ароматне філе щоразу, передають Патріоти У...
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...