Є секрет! Як відварити курячу грудку, щоб вона була м’якою

Куряча грудка завоювала імідж дієтичного продукту. Якщо мова йде про правильне харчування, то вона стоїть в переліку на першому місці. Зрівнятися з нею може хіба-що індичка, передають Патріоти України.

Продукт доступний та простий, а приготувати правильно можуть не всі. І в цьому випадку кілька кулінарних порад допоможуть вирішити це питання. Читайте далі у статті, як відварити філе, щоб воно було м’яким та ніжним.

Кулінарні поради

Для приготування краще вибирати охолоджену курятину. Якщо у вас вона заморожена, тоді для розморожування покладіть на верхню полицю в холодильнику.

Якщо у вас в планах варити суп на основі філе, можна покласти його в холодну воду. При бажанні відварити суто філе для подальшого окремого споживання, тоді курятину краще закладати вже в воду, доведену до кипіння та трохи підсолену.

Після закипання води потрібно варити протягом 30 хвилин. Вогонь зробіть повільним. Після завершення приготування не діставайте відразу філе з бульйону. Нехай постоїть, набереться соковитості. Так буде набагато смачніше.

Смакота! Ніжний сирник із курагою, що тане у роті, як суфле

понеділок, 20 січень 2025, 18:14

Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України. На 500 г кисломолочного сиру ...

А ви це знали? Чи потрібно видаляти білі волокна в мандаринах під час чищення

понеділок, 20 січень 2025, 17:45

Що таке білі волокна на мандаринах і чи варто їх видаляти? Фахівці пояснили, чи потрібно витрачати час на очищення цих ниток, чи, можливо, їх навіть корисно вживати в їжу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Білі ниточки на мандаринах, відо...