Є секрет! Як відварити курячу грудку, щоб вона була м’якою

Куряча грудка завоювала імідж дієтичного продукту. Якщо мова йде про правильне харчування, то вона стоїть в переліку на першому місці. Зрівнятися з нею може хіба-що індичка, передають Патріоти України.

Продукт доступний та простий, а приготувати правильно можуть не всі. І в цьому випадку кілька кулінарних порад допоможуть вирішити це питання. Читайте далі у статті, як відварити філе, щоб воно було м’яким та ніжним.

Кулінарні поради

Для приготування краще вибирати охолоджену курятину. Якщо у вас вона заморожена, тоді для розморожування покладіть на верхню полицю в холодильнику.

Якщо у вас в планах варити суп на основі філе, можна покласти його в холодну воду. При бажанні відварити суто філе для подальшого окремого споживання, тоді курятину краще закладати вже в воду, доведену до кипіння та трохи підсолену.

Після закипання води потрібно варити протягом 30 хвилин. Вогонь зробіть повільним. Після завершення приготування не діставайте відразу філе з бульйону. Нехай постоїть, набереться соковитості. Так буде набагато смачніше.

Не робіть так! Три помилки, які допускають господині під час варіння картопляного пюре

понеділок, 28 квітень 2025, 11:12

Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України....

Приготувати за цим рецептом вийде у кожного! Ідеальний домашній майонез для салатів

понеділок, 28 квітень 2025, 10:10

Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати найсмачніший майонез, який відмінно підійде, як заправка до салатів, добавка до закусок та бутербродів, передають Патріоти України. Домашній майонез готується дуже буквально за лічені хвилини. Це можна зробити ...