Є секрет! Як відварити макаронні вироби, щоб вони були смачні та не злипалися

Локшина, тонка вермішель, макарони можна відварити так, що не буде можливості відірватися від них. Весь секрет в тонкощах приготування. Поговоримо про це детальніше, передають Патріоти України.

Подробиці

Потрібно використовувати достатню кількість води. Це не просто налити, скільки поміститься в каструлю. Є рекомендована норма — на 100 г макаронних виробів потрібен 1 л води. В цьому розрахунку наливайте потрібну кількість рідини.

Зробіть кулінарний трюк. Перед відварюванням підсмажте трохи макарони. Це надасть їм привабливий золотистий колір, а ще вони не будуть розварюватися.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Один продукт, який зробить м’ясо і рибу набагато смачнішими

субота, 12 квітень 2025, 7:09

Багато людей вважають, що страва з м’яса або риби, яка була приготовлена шеф-кухарем, набагато смачніша за домашню вечерю. Найчастіше це справді так, але причина криється не як продукт або рецепт приготування, хоча вони, без сумніву, впливають на резул...

А ви це знали? Що картопля робить з вашим здоров’ям

субота, 12 квітень 2025, 6:30

Картопля – один із найпоширеніших продуктів у світі, який одночасно вважають і корисним, і шкідливим. Вона входить до щоденного раціону мільйонів людей, проте часто стає об’єктом суперечок серед дієтологів, передають Патріоти України. Чи справді цей ов...