Є секрет! Як відварити макаронні вироби, щоб вони були смачні та не злипалися

Локшина, тонка вермішель, макарони можна відварити так, що не буде можливості відірватися від них. Весь секрет в тонкощах приготування. Поговоримо про це детальніше, передають Патріоти України.

Подробиці

Потрібно використовувати достатню кількість води. Це не просто налити, скільки поміститься в каструлю. Є рекомендована норма — на 100 г макаронних виробів потрібен 1 л води. В цьому розрахунку наливайте потрібну кількість рідини.

Зробіть кулінарний трюк. Перед відварюванням підсмажте трохи макарони. Це надасть їм привабливий золотистий колір, а ще вони не будуть розварюватися.

Джерело: ПростоВей

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...