
Коли варите суп, на ньому може з’явитись шар жиру. Хтось любить такі страви, а для когось є потреба його позбутись. Зробити це можна за допомогою одного лайфхака. Читайте далі, як просто позбутись зайвого жиру, передають Патріоти України.
Надзвичайно просто. Берете звичайний ополоник. Кладете в нього побільше льоду. А тепер опускаєте в суп, але не повністю.
Низ ополоника має торкатись верхівки рідини. Водіть по колу ним. Лід буде наморожувати зайвий жир. А ви просто його знімете з ополоника.
Один маленький лайфхак зробить вашу страву здоровішою. Беріть собі його у кухонну скарбничку. В будь-який момент може знадобитись. І не треба буде стояти з ложкою та вибирати той жир зайвих п’ять хвилин.
М’ясо - важливе джерело білка, заліза та вітамінів групи B, але не всі його види однаково корисні. Деякі сорти й способи приготування можуть підвищувати ризик серцевих захворювань, онкології та проблем із травленням, передають Патріоти України. Це — на...
Заварюючи пакетик чаю, багато хто намотує нитку на ложку, щоб віджати його. Роблять це часто чисто автоматично, навіть не замислюючись - хтось не хоче, щоб добро пропадало, хтось - щоб підтікав пакет зі сміттям. Але так робити не варто, пише ukr.media,...