Є секрет! Як з малої кількості фаршу зробити багато котлет

Перед вами стоїть завдання приготувати поживну вечерю. Ще вона має бути смачна, бо ж всі присутні мають наїстися. Але в холодильнику тільки залишки фаршу. Не встигли купити, зробити, подумати — це вже немає значення. Потрібно щось придумати, щоб котлет було багато, передають Патріоти України.

Вихід з ситуації

Він завжди є, навіть в самих складних ситуаціях. Якщо до фаршу додати декілька секретних інгредієнтів, вдосталь насмажити котлет обов’язково вийде. Не переживайте за смак, він буде стовідсотково вдалим.

Отже, для збільшення маси можна додати терту картоплю. Вам вистачить 3-4 штуки. На вибір є ще один варіант. До фаршу смакуватиме рис. Для цього його відваріть, а потім введіть потрібну вам кількість у масу. Для покращення смаку не забувайте про спеції, цибулю, зелень.

Це прості кулінарні лайфхаки. У скрутний чи неочікуваний момент вони допоможуть вийти із ситуації та насмажити цілу гору смачних котлет.

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:04

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:03

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...