
Перед вами стоїть завдання приготувати поживну вечерю. Ще вона має бути смачна, бо ж всі присутні мають наїстися. Але в холодильнику тільки залишки фаршу. Не встигли купити, зробити, подумати — це вже немає значення. Потрібно щось придумати, щоб котлет було багато, передають Патріоти України.
Він завжди є, навіть в самих складних ситуаціях. Якщо до фаршу додати декілька секретних інгредієнтів, вдосталь насмажити котлет обов’язково вийде. Не переживайте за смак, він буде стовідсотково вдалим.
Отже, для збільшення маси можна додати терту картоплю. Вам вистачить 3-4 штуки. На вибір є ще один варіант. До фаршу смакуватиме рис. Для цього його відваріть, а потім введіть потрібну вам кількість у масу. Для покращення смаку не забувайте про спеції, цибулю, зелень.
Це прості кулінарні лайфхаки. У скрутний чи неочікуваний момент вони допоможуть вийти із ситуації та насмажити цілу гору смачних котлет.
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....
Паштет - класика святкового столу, незалежно від того, чи готуєте ви його самі, чи купуєте готовий. Але інколи ми робимо більше, ніж здатні з’їсти. Добра новина: паштет чудово переносить заморожування - головне знати кілька правил, передають Патріоти У...