Сучасні господині навчилися хитрощам зберігання цитрусових та секретів віджиму корисного соку, не вдаючись до допомоги спеціальної кухонної техніки. Отримати максимум лимонного соку з одного плода виявилося набагато легшим, ніж здається, передають Патріоти України.
Прості секрети допоможуть віджати з лимона весь сік до краплі, і половинка його не залишиться засихати в холодильнику.
Як вичавити сік з лимону
Секрет виявився простим і не вимагатиме спеціальних навичок. Для цього не потрібно катати лимон по столу. Вам знадобиться дерев’яна паличка, можна використовувати ту, що для суші, або будь-яку іншу.
Спочатку трохи розімніть у руках лимон і проткніть його хвостик паличкою. Використовуючи паличку, проробіть кілька кругових рухів усередині лимона, щоб зламати його мембрани. Після цього приберіть паличку убік, переверніть лимон та побачите, що сік випливає сам. Шкірку залишиться викинути.
Щоб полегшити процедуру, можна заздалегідь покласти лимон на кілька хвилин у гарячу воду. Після цього він точно віддасть усі соки.
Звісно, що корисно знати які продукти можна поєднувати, а які ні. Справа не лише у смаку, а й у можливих шлункових проблемах. Ви, мабуть, пам’ятаєте поради своїх бабусь не поєднувати кисле з молоком? Варто дізнатися більше про цю тему, передають Патріо...
Котлети – це універсальна м’ясна страва, яка відмінно підійде для обіду або вечері. Основний плюс полягає в тому, що вона чудово поєднується з різними гарнірами та овочевими салатами, передають Патріоти України. Крім того, готуються котлети дуже просто...