Є секрет! Як заквасити капусту, щоб була смачна і хрумка

Квашена капуста — наш український суперфуд. У осінньо-зимовий період вона стає фаворитом серед родичів-овочів. Саме квашена капуста містить вітаміни, амінокислоти, пробіотики та флавоноїди, які позитивно впливають на організм людини. передають Патріоти України.

Хто ще не знає, як заквасити хрумку і корисну капусточку, цей рецепт для вас.

Подробиці

На 1 трилітрову банку потрібно:
3 кг свіжої капусти
1 велика морквина
5 ст. л. солі

Спочатку нашаткуйте капусту. Покладіть її у глибоку миску, щоб зручно було переминати. Зітріть велику морквину і гарно перемішайте з капустою. Додайте сіль і ретельно переминайте капусту, щоб вона стала м’якою і пустила сік.

Після того, як капуста пустить сік, перекладіть її в банку і поставте у темне місце на 3 дні. Під банку підставте тарілочку, бо під час бродіння капуста буде пінитися. На третій день спробуйте капусту, якщо вона буде достатньо кисла, то перемістіть банку у холодильник.

Секрети смаження ідеального м’яса

п’ятниця, 18 квітень 2025, 18:12

Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...

Який простий продукт допоможе зробити котлети соковитішими і ніжнішими

п’ятниця, 18 квітень 2025, 17:05

Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...