Смачне та апетитне м’ясо, від якого тече слинка. М’яке та ніжне. Саме таким воно буде, якщо його замаринувати. Досить часто для цього використовують майонез, кефір та оцет. Проте це не єдині продукти, які зроблять кулінарний шедевр, передають Патріоти України.
Якщо є поціновувачі цитрусових смаків в поєднанні з м’ясом, тоді пропонуємо спробувати маринади на основі гранатового, ананасового чи апельсинового соку. Відомий також в цьому плані ківі. Фруктова кислота має швидкий вплив. Лише за 30 хвилин буде ідеальне м’ясо для приготування.
Для гурманів, які люблять гострі смаки, варто звернути увагу на гірчичний маринад. Для більшого ефекту можна ще й суміш перців додати.
Коли мова йде про скоринку на запеченому м’ясі, то найкраще використовувати медовий маринад. Переважно його готують з додаванням соєвого соусу.
Приклад цитрусового маринаду для свинини:
Змішайте всі компоненти разом та натріть свинину. Покладіть в пакет та залиште маринуватися на 8-10 годин.
Існує безліч рецептів яблучного пирога, але цей, безсумнівно, вам повинен сподобатися. Пиріг вологий, сочний і оригінальний, що робить його особливим на смак, передають Патріоти України. Для тіста. Для начинки. Верх. Яблучний пиріг готовий! Смакуйте із...
Гречка неймовірно корисна, а крім цього смачна, якщо знати, як її готувати. Гречка запобігає утворенню жовчного каміння, знижує кров’яний тиск, зменшує ризики серцевих захворювань, а також раку грудей. Склад цієї крупи багатий міддю, магнієм, клітковин...