Є секрет! Як замаринувати печериці за годину до вечері

Не всі знають, що печериці – ті гриби, які можна їсти в сирому вигляді. Тому для маринування не потрібно багато часу, якщо хочете грибочки на вечерю. Достатньо однієї години та декількох інгредієнтів, передають Патріоти України.

Подробиці

На 1 кілограм печериць візьміть сік половини лимона, додайте 1 ст.л. якісного соєвого соусу, 1 ч.л. меду або цукру. Змішайте все, подрібніть свіжу зелень, за бажанням додайте часник, який потрібно через прес пропустити. Наприкінці влийте 3 ст.л. олії та все ретельно розмішайте.

Якщо ви обрали мед, то для того, аби він був рідким та однорідним, підігрійте його на паровій бані або ж у мікрохвильовці. Робіть це швидко, адже кількість маленька.

Грибочки бажано брати однакового невеликого розміру або порізати на однакові шматочки. Заправте соусом для маринування і витримайте протягом години. За цей час можна і гарнір зварити, і салатик накришити.Не всі знають, що печериці – ті гриби, які можна їсти в сирому вигляді. Тому для маринування не потрібно багато часу, якщо хочете грибочки на вечерю. Достатньо однієї години та декількох інгредієнтів.

Подробиці

На 1 кілограм печериць візьміть сік половини лимона, додайте 1 ст.л. якісного соєвого соусу, 1 ч.л. меду або цукру. Змішайте все, подрібніть свіжу зелень, за бажанням додайте часник, який потрібно через прес пропустити. Наприкінці влийте 3 ст.л. олії та все ретельно розмішайте.

Якщо ви обрали мед, то для того, аби він був рідким та однорідним, підігрійте його на паровій бані або ж у мікрохвильовці. Робіть це швидко, адже кількість маленька.

Грибочки бажано брати однакового невеликого розміру або порізати на однакові шматочки. Заправте соусом для маринування і витримайте протягом години. За цей час можна і гарнір зварити, і салатик накришити.

Це справді працює! Як перестати заїдати стрес

середа, 10 грудень 2025, 17:45

Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...

Це така смакота! Соковита запіканка з куркою та броколі

середа, 10 грудень 2025, 13:08

Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.