
Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт — ваша знахідка. Пів години — і рибка готова, передають Патріоти України.
Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щоб швидкий маринад устиг приготувати рибу.
Змішайте 0,5 ст.л. солі, 1 ч.л. цукру, 1 ч.л. лимонного соку чи столового оцту, після чого додайте 1 ст.л. олії. Залийте скумбрію та добре натріть нею шматочки.
Загорніть у харчову плівку та відправте у холодильник. Через 30 хвилин малосольна, ароматна скумбрія буде готова до вживання.
Замість солі можна використати соєвий соус, а для гостроти та більш пікантного смаку додайте лимонний перець. Така скумбрія стане вашим улюбленим експрес-варіантом до обіду.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...