Є секрет! Як замаринувати скумбрію, щоб їсти через 30 хвилин

Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт — ваша знахідка. Пів години — і рибка готова, передають Патріоти України.

Подробиці

Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щоб швидкий маринад устиг приготувати рибу.

Змішайте 0,5 ст.л. солі, 1 ч.л. цукру, 1 ч.л. лимонного соку чи столового оцту, після чого додайте 1 ст.л. олії. Залийте скумбрію та добре натріть нею шматочки.

Загорніть у харчову плівку та відправте у холодильник. Через 30 хвилин малосольна, ароматна скумбрія буде готова до вживання.

Замість солі можна використати соєвий соус, а для гостроти та більш пікантного смаку додайте лимонний перець. Така скумбрія стане вашим улюбленим експрес-варіантом до обіду.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари зберігають вершкове масло у банці з водою

неділя, 4 травень 2025, 12:10

Не всім відомий спосіб зберігання вершкового масла у банці з водою і що він дає, передають Патріоти України. Виявляється, ця хитрість рятує не тільки у тих випадках, коли немає холодильника. Таким чином ще можна покращити смакові якості продукту. Ця хи...

А ви це знали? Чому не варто змішувати паніровку та спеції

неділя, 4 травень 2025, 11:10

Панірування вберігає страву від надмірної втрати вологи під час смаження, а спеції надають продукту пікантного чи ніжного смаку, передають Патріоти України. Шеф-кухарі не рекомендують змішувати паніровку та спеції. Це вважається грубою помилкою, яка зв...