
Якщо у вас досі буває, що відбивні, мов гумова підошва взуття, то спробуйте замаринувати перед смаженням. Саме такий спосіб допоможе зробити м’ясо ніжним і соковитим, передають Патріоти України.
М’ясо наріжте на пласкі шматочки. Не варто надто тонко це робити, оскільки тоді вийде весь м’ясний сік. Цибулину збийте у блендері разом із 2-3 зубчиками часнику. Додайте сіль та перець.
Цією сумішшю натріть відбивні або змастіть силіконовим пензлем. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 30 хвилин маринуватися. Збийте 1 яйце, а в іншу миску насипте сухарі для панірування. Змочіть відбивні в яйце, потім обваляйте в сухарях. Повторіть двічі, щоб м’ясо було повністю в клярі. Смажте на високому вогні з обох сторін до золотої скоринки.
Вибір якісних фруктів та овочів часто буває складнішим, ніж здається. Багато продуктів виглядають свіжими лише на перший погляд. Але існує простий трюк із вагами, який допомагає швидко оцінити їхню справжню якість, передають Патріоти України. Чому важл...
Куркума давно відома своїм насиченим помаранчевим кольором, але вона цінна не лише через це. Ця спеція може допомогти схуднути, підтримати імунітет та покращити стан шкіри, волосся і нігтів, передають Патріоти України. Чому куркума сприяє схудненню? К...