Якщо у вас досі буває, що відбивні, мов гумова підошва взуття, то спробуйте замаринувати перед смаженням. Саме такий спосіб допоможе зробити м’ясо ніжним і соковитим, передають Патріоти України.
М’ясо наріжте на пласкі шматочки. Не варто надто тонко це робити, оскільки тоді вийде весь м’ясний сік. Цибулину збийте у блендері разом із 2-3 зубчиками часнику. Додайте сіль та перець.
Цією сумішшю натріть відбивні або змастіть силіконовим пензлем. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 30 хвилин маринуватися. Збийте 1 яйце, а в іншу миску насипте сухарі для панірування. Змочіть відбивні в яйце, потім обваляйте в сухарях. Повторіть двічі, щоб м’ясо було повністю в клярі. Смажте на високому вогні з обох сторін до золотої скоринки.
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....