Є секрет! Як замаринувати відбивні, щоб були соковиті

Якщо у вас досі буває, що відбивні, мов гумова підошва взуття, то спробуйте замаринувати перед смаженням. Саме такий спосіб допоможе зробити м’ясо ніжним і соковитим, передають Патріоти України.

Подробиці

М’ясо наріжте на пласкі шматочки. Не варто надто тонко це робити, оскільки тоді вийде весь м’ясний сік. Цибулину збийте у блендері разом із 2-3 зубчиками часнику. Додайте сіль та перець.

Цією сумішшю натріть відбивні або змастіть силіконовим пензлем. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 30 хвилин маринуватися. Збийте 1 яйце, а в іншу миску насипте сухарі для панірування. Змочіть відбивні в яйце, потім обваляйте в сухарях. Повторіть двічі, щоб м’ясо було повністю в клярі. Смажте на високому вогні з обох сторін до золотої скоринки.

Джерело: ПростоВей

Ідеальна пропорція: Скільки потрібно додати солі на 1 кг фаршу для котлет

вівторок, 15 квітень 2025, 17:09

Котлети – це універсальна м’ясна страва, яка відмінно підійде для обіду або вечері. Основний плюс полягає в тому, що вона чудово поєднується з різними гарнірами та овочевими салатами, передають Патріоти України. Крім того, готуються котлети дуже просто...

Це може здивувати! ТОП-5 звичних продуктів, які не настільки корисні, як ви могли думати

вівторок, 15 квітень 2025, 16:48

Встояти перед улюбленими стравами інколи буває непросто, проте якщо контролювати порції та дозволяти собі слабкості рідко — це цілком нормальною. Але якщо ви хочете повернути контроль над харчовими звичками, спробуйте відмовитись від шкідливих поєднань...