Є секрет! Як запекти куряче філе, щоб було вдвічі соковитішим

Якщо ви досі думаєте, що куряче філе завжди буде після приготування сухим і давким, то спробуйте запекти його за цим рецептом. Соковиті волокна будуть танути в роті, при цьому страва вийде досить корисною і дуже смачною, передають Патріоти України.

Подробиці

Філе потрібно замаринувати у білому (без цукру) йогурті або в сметані. Додати сіль, улюблені прянощі та трішки гірчиці. Достатньо 30 хвилин, щоб філе було готовим до відправлення у духовку.

Перед запіканням додайте будь-які фрукти, наприклад, яблуко, персик, грушу. Фруктовий сік збереже соковитість самого м’яса, ви отримаєте дуже ніжне філе. Ароматний присмак фруктів буде чудовим у салатах і з різними гарнірами.

Джерело: ПростоВей

Навіщо під час варіння рису додавати оцет - кулінарна хитрість

четвер, 30 січень 2025, 18:12

Хтось скаже, що зварити рис – справа проста, а хтось страждає від того, що він постійно клейкий, рисинки розпадаються, а колір не білий, а сірий. Страва і на смак, і на вигляд не дуже приваблива, передають Патріоти України. Досвідчені кулінари додають ...

Розставлено крапки над "і": Чи справді молочні продукти викликають запалення

четвер, 30 січень 2025, 17:30

Молочні продукти давно стали об’єктом суперечок серед дієтологів. Одні стверджують, що вони можуть викликати запалення в організмі, тоді як інші вказують на їх користь для здоров’я. Як і з багатьма іншими питаннями про харчування, відповіді не завжди о...