Сало буде м’яким та дуже смачним, якщо звернути увагу на гарячий метод приготування. Процес досить простий, передають Патріоти України.
Спочатку сало слід нарізати на великі шматки, а потім залити водою.
Варити продукт потрібно до трьох хвилин.
Потім до сала слід додати 5 столових ложок солі.
У такому солоному розчині необхідно залишити заготовку на 12 годин.
Через цей час потрібно дістати шматочки та просушити їх за допомогою паперового рушника.
Після цього слід натерти сало сумішшю з різних спецій.
Відмінне поєднання вийде, якщо змішати куркуму, гострий червоний перець, велику сіль, сушений кріп, дрібку коріандру та мускатного горіха.
За бажання можна додати трохи гвоздики, хмелі-сунелі.
Як тільки всі прості маніпуляції будуть виконані, залишиться тільки загорнути шматочки сала в харчову плівку і відправити в холодильник на добу.
Поряд із томатною пастою сметана є однією з найпопулярніших основ для підливи. Кисломолочний продукт відрізняється ніжністю та чудовим смаком. Саме тому з нього виходить дуже апетитний соус. Проте страва буде зіпсована, якщо сметана згорнулася під час ...
Щоб надати стравам виразного смаку та підкреслити інгредієнти — не обійтись без приправ, зокрема солі. І хоча сіль у помірних кількостях корисна, однак її надмірне споживання може призвести до серйозних проблем із серцем, що підвищує ризик інсульту та ...