Сало буде м’яким та дуже смачним, якщо звернути увагу на гарячий метод приготування. Процес досить простий, передають Патріоти України.
Спочатку сало слід нарізати на великі шматки, а потім залити водою.
Варити продукт потрібно до трьох хвилин.
Потім до сала слід додати 5 столових ложок солі.
У такому солоному розчині необхідно залишити заготовку на 12 годин.
Через цей час потрібно дістати шматочки та просушити їх за допомогою паперового рушника.
Після цього слід натерти сало сумішшю з різних спецій.
Відмінне поєднання вийде, якщо змішати куркуму, гострий червоний перець, велику сіль, сушений кріп, дрібку коріандру та мускатного горіха.
За бажання можна додати трохи гвоздики, хмелі-сунелі.
Як тільки всі прості маніпуляції будуть виконані, залишиться тільки загорнути шматочки сала в харчову плівку і відправити в холодильник на добу.
Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...
Хоч ми й охоче експериментуємо з новими рецептами, звичайна варена картопля досі залишається основою домашніх страв. Вона смачна, ситна й універсальна. Проте її приготування часто здається нудним і довгим. Добре, що є прості трюки, які не лише прискоря...