Є секрет! Як засолити сало, щоб воно вийшло м’яким та ароматним

Сало буде м’яким та дуже смачним, якщо звернути увагу на гарячий метод приготування. Процес досить простий, передають Патріоти України.

Спочатку сало слід нарізати на великі шматки, а потім залити водою.

Варити продукт потрібно до трьох хвилин.

Потім до сала слід додати 5 столових ложок солі.

У такому солоному розчині необхідно залишити заготовку на 12 годин.

Через цей час потрібно дістати шматочки та просушити їх за допомогою паперового рушника.

Після цього слід натерти сало сумішшю з різних спецій.

Відмінне поєднання вийде, якщо змішати куркуму, гострий червоний перець, велику сіль, сушений кріп, дрібку коріандру та мускатного горіха.

За бажання можна додати трохи гвоздики, хмелі-сунелі.

Як тільки всі прості маніпуляції будуть виконані, залишиться тільки загорнути шматочки сала в харчову плівку і відправити в холодильник на добу.

Є секрет! Що треба зробити під час смаження картоплі, щоб вона не прилипала до сковорідки

понеділок, 1 грудень 2025, 19:41

Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...

Поради для приготування салатів восени

понеділок, 1 грудень 2025, 13:28

Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...