Зелень – важливий інгредієнт для перших страв. Петрушка або кріп не тільки покращують смак супу, але й роблять рідку страву набагато більш апетитною. Однак це відбувається лише за умови збереження у компонента яскравого зеленого кольору, передають Патріоти України.
Справа в тому, що під впливом високих температур інгредієнт нерідко втрачає свій колір. Суп стає менш смачним. Крім того, він перестає красиво виглядати у тарілці. Що ж потрібно зробити для того, щоб зелень залишилася яскравою та не втратила своїх корисних якостей. Секрет – у додатковому інгредієнті.
У ролі секретного компонента виступає харчова сода. Відправити цей засіб у каструлю потрібно вчасно.
Так, сипкий інгредієнт повинен опинитися у блюді разом із нарізаною зеленню.
Дуже важливо, щоб зелень і сода потрапили в суп після вимкнення вогню, інакше хитрість не спрацює.
Об’єм соди повинен бути мінімальним. Досить невеликої щіпки, яка поміститься на кінчик ножа.
У цьому випадку засіб не вплине на смакові якості страви.
Після того, як сода і зелень опинилися в приготованому супі, страву необхідно ретельно перемішати.
У результаті зелень збереже прекрасний зовнішній вигляд та яскравий аромат.
Просто смажена чи запечена риба — це класичні рецепти. Спробуйте приготувати її під сирною скоринкою. Це зовсім новий рівень смаку та гастрономічної насолоди. Вам точно сподобається, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. На сковороді розі...
Відбивні з будь-якого м’яса будуть неймовірно ніжними, соковитими, м’якими, якщо їх правильно підготувати до смаження. Не малу роль відіграє й спосіб приготування кляру. Господині часто роблять його на воді, а тому отримають жорстке м’ясо, передають Па...