Багато хто чув про те, що зробити будь-яку печінку м’якшою можна за допомогою вимочування її в воді з содою. Однак не всі кухарі у захваті від цього методу, передають Патріоти України.
Справа в тому, що у печінки може з’явитися особливий смак.
Тому варто продумати гідні альтернативні варіанти, завдяки яким субпродукт зможе стати м’яким, соковитим та ніжним.
Солодке молоко
Існує досить відомий метод вимочування печінки в молоці, про який багато хто чув. Однак рідко зустрінеш рекомендацію, що до молока потрібно ще додати дві столові ложки цукру.
Печінка вийде неймовірно соковитою і добре просмажиться.
Ріпчаста цибуля
Всім відомо, що цибуля допомагає звичайному м’ясу стати соковитим, смачним і ніжним. Однак не всі чули про те, що подібна хитрість зможе спрацювати з печінкою.
Для цього потрібно просто нарізати овоч, перемішати його з сирою печінкою і почекати годину до початку термічної обробки.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...