Є секрет! Як зробити будь-яку печінку м’якою без соди

Багато хто чув про те, що зробити будь-яку печінку м’якшою можна за допомогою вимочування її в воді з содою. Однак не всі кухарі у захваті від цього методу, передають Патріоти України.

Справа в тому, що у печінки може з’явитися особливий смак.

Тому варто продумати гідні альтернативні варіанти, завдяки яким субпродукт зможе стати м’яким, соковитим та ніжним.

Про які хитрощі йде мова?

Солодке молоко

Існує досить відомий метод вимочування печінки в молоці, про який багато хто чув. Однак рідко зустрінеш рекомендацію, що до молока потрібно ще додати дві столові ложки цукру.

Печінка вийде неймовірно соковитою і добре просмажиться.

Ріпчаста цибуля

Всім відомо, що цибуля допомагає звичайному м’ясу стати соковитим, смачним і ніжним. Однак не всі чули про те, що подібна хитрість зможе спрацювати з печінкою.

Для цього потрібно просто нарізати овоч, перемішати його з сирою печінкою і почекати годину до початку термічної обробки.

ТОП-5 секретів, які допоможуть приготувати ідеальну курку

вівторок, 8 жовтень 2024, 17:14

Курка є досить поширеним продуктом через свої високі смакові якості та приємний смак, передають Патріоти України. Але не завжди виходить приготувати курку ідеально. М’ясо може вийти пересушеним або “гумовим”. 1.Лимонний сік. Мало хто знає про те, що сі...

ТОП-6 порад, щоб бісквіт був пишним і танув у роті

вівторок, 8 жовтень 2024, 11:12

Кондитери завжди прагнуть дарувати нам найсмачніші десерти. Один з улюблених варіантів – пишний бісквіт, який тане в роті. Ось декілька корисних порад від кондитерів, як зробити бісквіт по-справжньому неперевершеним, високим, пухким, передають Патріоти...