Багато хто чув про те, що зробити будь-яку печінку м’якшою можна за допомогою вимочування її в воді з содою. Однак не всі кухарі у захваті від цього методу, передають Патріоти України.
Справа в тому, що у печінки може з’явитися особливий смак.
Тому варто продумати гідні альтернативні варіанти, завдяки яким субпродукт зможе стати м’яким, соковитим та ніжним.
Солодке молоко
Існує досить відомий метод вимочування печінки в молоці, про який багато хто чув. Однак рідко зустрінеш рекомендацію, що до молока потрібно ще додати дві столові ложки цукру.
Печінка вийде неймовірно соковитою і добре просмажиться.
Ріпчаста цибуля
Всім відомо, що цибуля допомагає звичайному м’ясу стати соковитим, смачним і ніжним. Однак не всі чули про те, що подібна хитрість зможе спрацювати з печінкою.
Для цього потрібно просто нарізати овоч, перемішати його з сирою печінкою і почекати годину до початку термічної обробки.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...