Є секрет! Як зробити голубці в два рази смачнішими

Якщо запекти голубці під “шубою”, то всі гості та домочадці будуть у захваті від обіду. Така страва виходить смачною, ароматною, передають Патріоти України.

Як приготувати голубці

Складові:

  • 1 середній качан свіжої капусти;
  • 150 г м’ясного фаршу;
  • 50 г рису;
  • 1 цибулина та морква;
  • 100 мл води;
  • масло рослинне;
  • сіль перець.

Для початку капусту на 5-10 хвилин потрібно покласти в мікрохвильову піч на максимальній потужності. У результаті листочки будуть добре відділятись.

Рис слід відварити до напівготовності і змішати із засмажкою із цибулі та моркви. Ці інгредієнти потрібно змішати з фаршем, сіллю та перцем.

Потім можна формувати голубці. До них у лист треба вилити воду, а зверху всю страву треба закрити фольгою.

Випікати близько півгодини за температури 200 градусів.

У цей час треба займіться приготуванням “шуби”.

Необхідно взяти:

  • 100 г сиру;
  • 2 томати;
  • 3–4 зубчики часнику;
  • 30 г сметани середньої жирності;
  • сіль, перець, зелень.

Усі компоненти потрібно подрібнити та змішати, а зверху посипати дрібною петрушкою. Не буде зайвим і кріп, який додасть аромату та зробить смак цікавішим.

Соус, що вийшов, з овочами і зеленню треба викласти поверх голубців. Після цього страву потрібно запікати ще близько 10-15 хвилин.

Є нюанси: Що буде, якщо їсти огірки щодня - позивтивні і негативні наслідки

неділя, 1 червень 2025, 12:30

Їсти огірки щодня — загалом корисно, але є кілька нюансів, про які варто знати, передають Патріоти України. Якщо немає індивідуальної непереносимості або медичних протипоказань, огірки можна їсти щодня — це корисний і освіжаючий продукт, який підтримує...

Господиням на замітку! Як замочувати горох, щоб варити 10-15 хвилин

неділя, 1 червень 2025, 12:10

Багато господинь з радістю готували б горохові супи і пюре частіше, але з цим видом бобових виникає ряд складностей. Наприклад, не всі можуть згадати поставити горох відмокати у воді на ніч. Іншим не подобається ситуація, коли продукт “не хоче” варитис...