Є секрет! Як зробити голубці в два рази смачнішими

Якщо запекти голубці під “шубою”, то всі гості та домочадці будуть у захваті від обіду. Така страва виходить смачною, ароматною, передають Патріоти України.

Як приготувати голубці

Складові:

  • 1 середній качан свіжої капусти;
  • 150 г м’ясного фаршу;
  • 50 г рису;
  • 1 цибулина та морква;
  • 100 мл води;
  • масло рослинне;
  • сіль перець.

Для початку капусту на 5-10 хвилин потрібно покласти в мікрохвильову піч на максимальній потужності. У результаті листочки будуть добре відділятись.

Рис слід відварити до напівготовності і змішати із засмажкою із цибулі та моркви. Ці інгредієнти потрібно змішати з фаршем, сіллю та перцем.

Потім можна формувати голубці. До них у лист треба вилити воду, а зверху всю страву треба закрити фольгою.

Випікати близько півгодини за температури 200 градусів.

У цей час треба займіться приготуванням “шуби”.

Необхідно взяти:

  • 100 г сиру;
  • 2 томати;
  • 3–4 зубчики часнику;
  • 30 г сметани середньої жирності;
  • сіль, перець, зелень.

Усі компоненти потрібно подрібнити та змішати, а зверху посипати дрібною петрушкою. Не буде зайвим і кріп, який додасть аромату та зробить смак цікавішим.

Соус, що вийшов, з овочами і зеленню треба викласти поверх голубців. Після цього страву потрібно запікати ще близько 10-15 хвилин.

Все просто! Як посмажити мойву, щоб не було неприємного запаху

неділя, 24 серпень 2025, 8:12

Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...

Бережіться! Вчені шокували заявою, як сіль впливає на мозок

неділя, 24 серпень 2025, 8:08

Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...