Є секрет! Як зробити голубці в два рази смачнішими

Якщо запекти голубці під “шубою”, то всі гості та домочадці будуть у захваті від обіду. Така страва виходить смачною, ароматною, передають Патріоти України.

Як приготувати голубці

Складові:

  • 1 середній качан свіжої капусти;
  • 150 г м’ясного фаршу;
  • 50 г рису;
  • 1 цибулина та морква;
  • 100 мл води;
  • масло рослинне;
  • сіль перець.

Для початку капусту на 5-10 хвилин потрібно покласти в мікрохвильову піч на максимальній потужності. У результаті листочки будуть добре відділятись.

Рис слід відварити до напівготовності і змішати із засмажкою із цибулі та моркви. Ці інгредієнти потрібно змішати з фаршем, сіллю та перцем.

Потім можна формувати голубці. До них у лист треба вилити воду, а зверху всю страву треба закрити фольгою.

Випікати близько півгодини за температури 200 градусів.

У цей час треба займіться приготуванням “шуби”.

Необхідно взяти:

  • 100 г сиру;
  • 2 томати;
  • 3–4 зубчики часнику;
  • 30 г сметани середньої жирності;
  • сіль, перець, зелень.

Усі компоненти потрібно подрібнити та змішати, а зверху посипати дрібною петрушкою. Не буде зайвим і кріп, який додасть аромату та зробить смак цікавішим.

Соус, що вийшов, з овочами і зеленню треба викласти поверх голубців. Після цього страву потрібно запікати ще близько 10-15 хвилин.

Цей чай шкодить фігурі та здоров’ю - і більшість його п’є щодня!

п’ятниця, 21 листопад 2025, 18:12

Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...

Чай, корисніший за зелений - цей напій покращує пам’ять і концентрацію

п’ятниця, 21 листопад 2025, 17:08

У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...