Є секрет! Як зробити локшину швидкого приготування смачнішою

Локшина швидкого приготування – страва, що користується величезною популярністю серед студентів та людей, в яких немає часу на готування, передають Патріоти України.

Подробиці

Створення страви не займає багато часу і не забирає майже жодних сил: потрібно лише залити брикет вермішелі окропом, прикрити ємність тарілкою і трохи почекати.

Зрозуміло, така простота приготування приваблює багатьох людей. У результаті локшина починає з’являтися у раціоні дуже часто. Тому що це швидко, просто, смачно.

У такій ситуації смак вермішелі швидкого приготування рано чи пізно набридне.

Але цю страву можна зробити набагато апетитнішою. Хитрість полягає у використанні додаткових інгредієнтів.

Які продукти знадобляться

Використовувати потрібно такі додаткові компоненти:

  • бекон;
  • вершки;
  • сир;
  • яйця.

Як правильно приготувати страву

Залийте вермішель окропом. Причому використовувати пакетики зі спеціями не треба: відкладіть їх убік.

Поки макаронні вироби заварюються, обсмажте на сковороді трохи нарізаного бекону.

Далі швидко приготуйте соус. Для цього в глибокій мисці треба перемішати наступні інгредієнти: кілька яєчних жовтків, трохи вершків та дрібно натертий сир.

У сковороду, де знаходиться розігрітий м’ясний компонент, додайте приготовану локшину (зрозуміло, без води) і все це залийте вершковим соусом.

Суміш треба ретельно перемішати та потримати кілька хвилин на слабкому вогні. У результаті вийде дуже смачна страва, що нагадує знамениту італійську пасту карбонара.

Їжа, яка може спричинити мігрень: ТОП-8 продуктів, яких варто уникати

п’ятниця, 3 жовтень 2025, 13:05

Якщо у вас часто болить голова або виникає мігрень, варто звернути увагу на раціон. Деякі продукти містять речовини, які можуть провокувати судинні реакції, запалення або алергічні реакції, що призводять до головного болю, передають Патріоти України. Ч...

Додайте цей інгредієнт до картоплі - і пюре вийде ідеально ніжним

п’ятниця, 3 жовтень 2025, 10:14

Картопляне пюре - один із найпопулярніших гарнірів. Здавалося б, приготувати його легко: зварити картоплю, додати молоко та масло. Та на практиці воно часто виходить не таким ніжним і кремовим, як хотілося б. У чому ж секрет ідеального пюре, передають ...