
Локшина швидкого приготування – страва, що користується величезною популярністю серед студентів та людей, в яких немає часу на готування, передають Патріоти України.
Створення страви не займає багато часу і не забирає майже жодних сил: потрібно лише залити брикет вермішелі окропом, прикрити ємність тарілкою і трохи почекати.
Зрозуміло, така простота приготування приваблює багатьох людей. У результаті локшина починає з’являтися у раціоні дуже часто. Тому що це швидко, просто, смачно.
У такій ситуації смак вермішелі швидкого приготування рано чи пізно набридне.
Але цю страву можна зробити набагато апетитнішою. Хитрість полягає у використанні додаткових інгредієнтів.
Які продукти знадобляться
Використовувати потрібно такі додаткові компоненти:
Як правильно приготувати страву
Залийте вермішель окропом. Причому використовувати пакетики зі спеціями не треба: відкладіть їх убік.
Поки макаронні вироби заварюються, обсмажте на сковороді трохи нарізаного бекону.
Далі швидко приготуйте соус. Для цього в глибокій мисці треба перемішати наступні інгредієнти: кілька яєчних жовтків, трохи вершків та дрібно натертий сир.
У сковороду, де знаходиться розігрітий м’ясний компонент, додайте приготовану локшину (зрозуміло, без води) і все це залийте вершковим соусом.
Суміш треба ретельно перемішати та потримати кілька хвилин на слабкому вогні. У результаті вийде дуже смачна страва, що нагадує знамениту італійську пасту карбонара.
Кава роками вважалася напоєм, який може шкодити серцю, особливо людям із порушеннями ритму. Однак нове дослідження, представлене на науковій сесії Американської асоціації серця, змушує переглянути ці уявлення, передають Патріоти України. Кардіолог Дмит...
Навіть після ситного обіду, коли здається, що більше не влізе ані шматочка, для солоденького зажди знаходиться місце. Це явище має цілком наукове пояснення. Чому так відбувається, пояснила професорка анатомії з Бристольського університету Мішель Спір, ...