Є секрет! Як зробити локшину швидкого приготування смачнішою

Локшина швидкого приготування – страва, що користується величезною популярністю серед студентів та людей, в яких немає часу на готування, передають Патріоти України.

Подробиці

Створення страви не займає багато часу і не забирає майже жодних сил: потрібно лише залити брикет вермішелі окропом, прикрити ємність тарілкою і трохи почекати.

Зрозуміло, така простота приготування приваблює багатьох людей. У результаті локшина починає з’являтися у раціоні дуже часто. Тому що це швидко, просто, смачно.

У такій ситуації смак вермішелі швидкого приготування рано чи пізно набридне.

Але цю страву можна зробити набагато апетитнішою. Хитрість полягає у використанні додаткових інгредієнтів.

Які продукти знадобляться

Використовувати потрібно такі додаткові компоненти:

  • бекон;
  • вершки;
  • сир;
  • яйця.

Як правильно приготувати страву

Залийте вермішель окропом. Причому використовувати пакетики зі спеціями не треба: відкладіть їх убік.

Поки макаронні вироби заварюються, обсмажте на сковороді трохи нарізаного бекону.

Далі швидко приготуйте соус. Для цього в глибокій мисці треба перемішати наступні інгредієнти: кілька яєчних жовтків, трохи вершків та дрібно натертий сир.

У сковороду, де знаходиться розігрітий м’ясний компонент, додайте приготовану локшину (зрозуміло, без води) і все це залийте вершковим соусом.

Суміш треба ретельно перемішати та потримати кілька хвилин на слабкому вогні. У результаті вийде дуже смачна страва, що нагадує знамениту італійську пасту карбонара.

А ви це знали? Який мед найкорисніший

четвер, 23 жовтень 2025, 23:10

Мед - не лише смачний, а й корисний продукт, що містить ферменти, вітаміни, мікроелементи та біологічно активні сполуки. Фахівці стверджують, що, вибираючи мед, потрібно купувати той, який стікає з ложки і складається книжкою, а не просто ллється цівко...

Продукти, які природно зменшують апетит: Що варто додати до раціону

четвер, 23 жовтень 2025, 18:12

Дієтологи назвали продукти, які допомагають контролювати голод і не переїдати. Додавши їх до раціону, можна легше підтримувати вагу й уникати постійного бажання щось перекусити, передають Патріоти України. Найефективніше зменшують апетит білкові продук...