Є секрет! Як зробити м’ясо м’яким за допомогою гірчиці та цибулі

Працювати з м’ясом легко, коли воно хорошої якості. І навіть з таким бувають сумнівні моменти з приводу м’якості. А зробити з нього смачну та соковиту страву можна, якщо знати кілька кулінарних лайфхаків. Поговоримо про це детальніше, передають Патріоти України.

Подробиці

Для пом’якшення м’яса часто використовують маринади. Додають туди, які повинні зробити продукт більш готовим до подальшого смаження, запікання чи тушкування. Якщо ви не є прихильником додавання ківі, лимонів, кефіру, оцту, вина, тоді наступні кулінарні поради вам допоможуть досягти поставленої цілі.

Вам потрібні тільки цибуля та гірчиця. Можна вибирати будь-який з цих інгредієнтів. Натріть м’ясо гірчицею та залиште його постояти на годину. А далі вже на ваш вибір. Можна залишити гірчицю, а можна обтерти м’ясо. Але цей соус нічим не заважає. Після приготування він не буде мати гостроту, а от хороший вклад в смак зробить.

Цибуля також допомагає пом’якшувати. Накришіть її, покладіть до м’яса та також нехай так постоїть протягом години. Цибулю виділить сік, який й сприяє пом’якшенню. В результат ваша страва буде дуже соковита та смачна.

Паштет на свята без метушні: Заморозьте його зараз і подайте, наче щойно з духовки!

п’ятниця, 5 грудень 2025, 8:14

Паштет - класика святкового столу, незалежно від того, чи готуєте ви його самі, чи купуєте готовий. Але інколи ми робимо більше, ніж здатні з’їсти. Добра новина: паштет чудово переносить заморожування - головне знати кілька правил, передають Патріоти У...

А ви це знали? Як правильно зберігати вино, щоб з роками воно ставало ще кращим

п’ятниця, 5 грудень 2025, 7:57

Зберігання вина у вертикальному положенні може значно знизити його якість, навіть якщо ви плануєте пити його відносно скоро, передають Патріоти України. За словами Роуленда Кінга, спеціаліста зі зберігання та директора Quality Bottles, коли пляшка довг...