Є секрет! Як зробити м’ясо м’яким за допомогою гірчиці та цибулі

Працювати з м’ясом легко, коли воно хорошої якості. І навіть з таким бувають сумнівні моменти з приводу м’якості. А зробити з нього смачну та соковиту страву можна, якщо знати кілька кулінарних лайфхаків. Поговоримо про це детальніше, передають Патріоти України.

Подробиці

Для пом’якшення м’яса часто використовують маринади. Додають туди, які повинні зробити продукт більш готовим до подальшого смаження, запікання чи тушкування. Якщо ви не є прихильником додавання ківі, лимонів, кефіру, оцту, вина, тоді наступні кулінарні поради вам допоможуть досягти поставленої цілі.

Вам потрібні тільки цибуля та гірчиця. Можна вибирати будь-який з цих інгредієнтів. Натріть м’ясо гірчицею та залиште його постояти на годину. А далі вже на ваш вибір. Можна залишити гірчицю, а можна обтерти м’ясо. Але цей соус нічим не заважає. Після приготування він не буде мати гостроту, а от хороший вклад в смак зробить.

Цибуля також допомагає пом’якшувати. Накришіть її, покладіть до м’яса та також нехай так постоїть протягом години. Цибулю виділить сік, який й сприяє пом’якшенню. В результат ваша страва буде дуже соковита та смачна.

Все дуже просто! Як розпізнати, чи є пальмова олія у різних продуктах

субота, 16 листопад 2024, 13:00

У складі молочних продуктів часто можна знайти пальмову олію. Вона досить шкідлива для людського організму і може викликати серйозні захворювання. Як визначити, чи є в молочних продуктах пальмова олія - читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти Ук...

Чому їжа стає смачнішою після ночі в холодильнику - висновки дослідників

субота, 16 листопад 2024, 12:04

Багато любителів поїсти давно помітили таку закономірність: щоб смак їжі став яскравішим, потрібно поставити її в холодильник на ніч. Особливо це помітно після вживання страв, що залишилися з вчорашньої вечері, передають Патріоти України. Співробітники...