Домашні пельмені — смачна страва, яка потребує часу та уваги до компонентів. Особливо це стосується фаршу. Смачно, коли він не сухий Тоді пельмені виходяться соковиті та дуже апетитні, передають Патріоти України.
Серед рекомендацій часто можна зустріти пропозицію додати до фаршу кубики масла або лід. Можна обійтися й без цього. Просто додайте цибулю. Можна натерти чи відразу прокрутити з м’ясом на фарш. За бажанням — дрібно нарізати ножем.
Щоб фарш був ароматнішим, варто додати й часнику. На 1 кг потрібно 2-3 зубки. Сіль та перець — це стандартно.
Цибуля та часник дійсно покращують смак фаршу, а після відварювання пельменів ще й роблять його соковитим. Якщо ви любите спеції, тоді в курячий фарш можна додати куркуму, в свинячий — розмарин. А для яловичого цілком вистачить чорного перцю.
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...