Є секрет! Як зробити пельмені соковитими без додавання масла чи льоду

Домашні пельмені — смачна страва, яка потребує часу та уваги до компонентів. Особливо це стосується фаршу. Смачно, коли він не сухий Тоді пельмені виходяться соковиті та дуже апетитні, передають Патріоти України.

Подробиці

Серед рекомендацій часто можна зустріти пропозицію додати до фаршу кубики масла або лід. Можна обійтися й без цього. Просто додайте цибулю. Можна натерти чи відразу прокрутити з м’ясом на фарш. За бажанням — дрібно нарізати ножем.

Щоб фарш був ароматнішим, варто додати й часнику. На 1 кг потрібно 2-3 зубки. Сіль та перець — це стандартно.

Цибуля та часник дійсно покращують смак фаршу, а після відварювання пельменів ще й роблять його соковитим. Якщо ви любите спеції, тоді в курячий фарш можна додати куркуму, в свинячий — розмарин. А для яловичого цілком вистачить чорного перцю.

Їжте ці “фрукти довголіття” - вони омолоджують кишечник і зміцнюють серце

неділя, 7 грудень 2025, 10:07

Багато хто вважає фрукти абсолютно безпечною перекускою, але це не завжди так, передають Патріоти України. Значна частина фруктів містить багато простих цукрів, що перевантажують підшлункову залозу та печінку й можуть спричиняти набір ваги. Фахівці рад...

Спалює жир, знижує холестерин і ризик інфаркту! Просто пийте цей напій щоранку

неділя, 7 грудень 2025, 9:15

Здорове харчування та регулярна активність - основа довгого життя. Лікарі радять доповнювати раціон продуктами з високим вмістом антиоксидантів, які уповільнюють старіння і зменшують ризик хронічних хвороб. Одним із таких «супернапоїв» вважається звича...