Багато людей готують домашні пельмені. Погодьтеся, що з магазинними їх дуже важко порівняти. Особливо це стосується начинки. Натуральний смак свіжого м’яса нічого не може замінити. Якщо ви також дома самостійно ліпите пельмені, але хочете їх зробити ще кращими, тоді розкажемо секрет покращення фаршу, передають Патріоти України.
Якщо пельмені не виходять соковитими, варто попрацювати над фаршем. Для нього потрібно просто певне покращення. А зробити його можна за допомогою одного інгредієнта.
На перший погляд, вам може здатися, що доповнення дивне. Мова йде про заморожений бульйон. Саме він додасть фаршу надзвичайну соковитість, а ще він покращує аромат.
Заморожений бульйонний кубик потрібно подрібнити, а потім ввести в фарш. Додати нових ноток смаку можна за допомогою кропу, паприки, часнику, перцю. Якщо хочете трохи експериментів, можна використати хмелі-сунелі. Нехай ваші пельмені будуть найсмачнішими.
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...