Є секрет! Як зробити звичайний плов вдвічі смачнішим

Якщо трохи змінити рецептуру, тоді може вийти дуже цікавий результат. Плов має визначену технологію приготування, а ще кожна господиня додає власні корективи. Хочемо підказати ще один кулінарний лайфхак, який зробить плов неперевершено смачним, передають Патріоти України.

Подробиці

Рекомендація полягає в заміні води на бульйон. Ви добре розумієте, що рис отримає від цього більшу палітру смаків. Найкраще використовувати наваристий бульйон з м’яса, моркви, цибулі. З таким бульйоном смак буде на висоті.

За таким принципом приготування плов буде смачний, але є певний недолік. Рис буде важко зробити розсипчастим. Якщо ви згодні на такий момент, тоді майте на увазі ароматний бульйон. В будь-якому випадку з ним смачніше.

Скільки додати цукру до фаршу, щоб котлети вийшли соковитими

середа, 2 квітень 2025, 11:09

Важко знайти гурмана, якому подобається сухі котлети. Справа в тому, що така страва є досить жорсткою і не має яскравих смакових якостей, передають Патріоти України. Запобігти проблемі можна шляхом додавання у фарш додаткових інгредієнтів. До списку ря...

А ви це знали? У чому хитрість запікання м’яса з банановою шкіркою

середа, 2 квітень 2025, 10:12

Є доволі незвичайний інгредієнт, який використовують для запікання м’яса у духовці. Наші господині в більшості певно про нього не знають. Це бананова шкірка. Багатьом може здатися, що бананова шкірка – не вдалий компонент для приготування страви, перед...