Кожна господиня хоче зварити яйця, щоб вони не потріскалися під час кипіння. Але не завжди так виходить, передають Патріоти України. У чому ж причина?
Перед тим, як варити яйця, дістаньте їх із холодильника. Нехай вони нагріються до кімнатної температури. Або залийте їх теплою водою й дайте постояти, щоб прогрілися. Тому що при перепаді температур шкаралупа тріскається. Добре помийте яйця під проточною водою.
Налийте воду у каструлю та покладіть туди яйця, доведіть воду до кипіння та збавте вогонь. Варіть на маленькому вогні протягом 5-7 хвилин. Свіжі яйця завжди чистяться гірше. Щоб вони добре чистилися, то перед тим, як варити, покладіть у каструлю з водою 2 столові ложки солі.
Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...
Ось що станеться, якщо зберігати лимони в морозилці, передають Патріоти України.