Кожна господиня хоче зварити яйця, щоб вони не потріскалися під час кипіння. Але не завжди так виходить, передають Патріоти України. У чому ж причина?
Перед тим, як варити яйця, дістаньте їх із холодильника. Нехай вони нагріються до кімнатної температури. Або залийте їх теплою водою й дайте постояти, щоб прогрілися. Тому що при перепаді температур шкаралупа тріскається. Добре помийте яйця під проточною водою.
Налийте воду у каструлю та покладіть туди яйця, доведіть воду до кипіння та збавте вогонь. Варіть на маленькому вогні протягом 5-7 хвилин. Свіжі яйця завжди чистяться гірше. Щоб вони добре чистилися, то перед тим, як варити, покладіть у каструлю з водою 2 столові ложки солі.
Щоб приготувати цей смачний десерт, достатньо простих продуктів: молока, яєць, цукру, крохмалю і 20 хвилин часу, передають Патріоти України. Інгредієнти на одну порцію:Молоко – 250 млКрохмаль – 1 ст. л.Цукор – 1 ст. л.Яйце(жовток) – 1 шт.Ваніль, сіль. ...
Тарталетки – борошняні «кошики», що апетитно виглядають, в них можна покласти начинку, передають Патріоти України. Начинити їх можна як солодощами (наприклад, варенням), так і несолодкими продуктами (кисломолочний сир, ікра). Тарталетки продаються у ма...