
Кожна господиня хоче зварити яйця, щоб вони не потріскалися під час кипіння. Але не завжди так виходить, передають Патріоти України. У чому ж причина?
Перед тим, як варити яйця, дістаньте їх із холодильника. Нехай вони нагріються до кімнатної температури. Або залийте їх теплою водою й дайте постояти, щоб прогрілися. Тому що при перепаді температур шкаралупа тріскається. Добре помийте яйця під проточною водою.
Налийте воду у каструлю та покладіть туди яйця, доведіть воду до кипіння та збавте вогонь. Варіть на маленькому вогні протягом 5-7 хвилин. Свіжі яйця завжди чистяться гірше. Щоб вони добре чистилися, то перед тим, як варити, покладіть у каструлю з водою 2 столові ложки солі.
Молоко - джерело кальцію та білка, але підходить не всім. Через індивідуальні особливості травлення та стан здоров’я деякі категорії людей повинні обмежити або уникати його вживання, передають Патріоти України.
Груші - смачний та корисний фрукт, але не всім вони підходять. Лікарі та дієтологи наголошують: у деяких людей груші можуть викликати проблеми зі шлунком, кишечником або цукром у крові, передають Патріоти України. Кому не варто їсти груші:. Порада експ...