Кожна господиня хоче зварити яйця, щоб вони не потріскалися під час кипіння. Але не завжди так виходить, передають Патріоти України. У чому ж причина?
Перед тим, як варити яйця, дістаньте їх із холодильника. Нехай вони нагріються до кімнатної температури. Або залийте їх теплою водою й дайте постояти, щоб прогрілися. Тому що при перепаді температур шкаралупа тріскається. Добре помийте яйця під проточною водою.
Налийте воду у каструлю та покладіть туди яйця, доведіть воду до кипіння та збавте вогонь. Варіть на маленькому вогні протягом 5-7 хвилин. Свіжі яйця завжди чистяться гірше. Щоб вони добре чистилися, то перед тим, як варити, покладіть у каструлю з водою 2 столові ложки солі.
Головне правило домашніх котлет – фарш для котлет не купуємо в магазині, а готуємо самі. Тоді домашні котлетки вийдуть смачні та соковиті, передають Патріоти України. Для фаршу знадобиться:. Смажимо котлети на олії рослинній або кукурудзяній. Потрібно ...
В каву часто додають шоколад, корицю, перець, але сирний смак — це щось зовсім нове та незвичайне. Проведіть кулінарний експеримент та спробуйте її приготувати. Це буде оригінально та несподівано смачно, передають Патріоти України. Вам потрібні наступн...