Щоб магазинні пельмені смакували як домашні, потрібно правильно їх приготувати та додати кілька секретних інгредієнтів. Ось кілька порад, передають Патріоти України.
Замість простої води варіть пельмені в м’ясному або овочевому бульйоні. Це додасть їм насиченого смаку.
При варінні покладіть у воду лавровий лист, кілька горошин чорного перцю, зубчик часнику або шматочок цибулі. Так пельмені отримають більш домашній аромат.
Щоб надати пельменям особливий смак, після варіння їх можна обсмажити на вершковому маслі до золотистої скоринки.
Ці прості хитрощі зроблять навіть магазинні пельмені максимально схожими на домашні!
Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...
Салат вінегрет всі ми полюбляємо. Особливо смачний він коли приготований з нещодавно зібраних з грядки овочів. Насичений літнім сонцем соковитий буряк – окраса вінегрету. Про користь салату знають та повідають дієтологи. Ми ж пропонуємо варіант, як зро...