Досвідчені господині знають, що зварити буряк можна швидко, при цьому уникнути неприємного запаху та зберегти насичений колір та смак овоча. Для цього потрібно скористатися декількома хитрощами, передають Патріоти України.
Перевірені роками та досвідом поради щодо варіння буряка такі:
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Імбир - одна з небагатьох спецій, користь якої підтверджують не лише традиції, а й сучасні наукові дослідження. Нові дані показали: навіть невеликої кількості імбиру достатньо, щоб активувати імунні клітини та допомогти організму ефективніше боротися з...