Є секрет! Як зварити швидко буряк насиченого кольору

Досвідчені господині знають, що зварити буряк можна швидко, при цьому уникнути неприємного запаху та зберегти насичений колір та смак овоча. Для цього потрібно скористатися декількома хитрощами, передають Патріоти України.

Що допоможе зварити ідеальний буряк

Перевірені роками та досвідом поради щодо варіння буряка такі:

  1. Спочатку доведіть воду до кипіння, а потім покладіть буряк. Або ж залийте буряк окропом із чайника.
  2. Щоб мінімізувати неприємний аромат, що розходиться по кухні і не тільки, додайте в каструлю скибочку чорного хліба. Запах під час варіння буде набагато кращим.
  3. Для того, щоби буряк не втратив колір та смак, додайте 1 ч.л. оцту та 1 ч.л. цукру у воду.
  4. Після варіння злийте гарячу воду та залийте холодною, це забезпечить легке очищення від шкірки.
  5. Ніколи не варіть очищений буряк на салат, оскільки вивариться і колір, і смак у воду, а овоч буде, як бур’ян.

Не відірватися! Як приготувати смачне і м’яке сало в розсолі

четвер, 17 квітень 2025, 12:05

Традиційний український продукт – сало, незмінний повсякденний продукт на нашому столі. Спробуйте незвичайний рецепт, який передбачає засолювання сала не стандартним способом, а в розсолі, передають Патріоти України. Приготовлене так сало відрізняється...

А ви це знали? Чи можна щодня їсти яйця на сніданок

четвер, 17 квітень 2025, 11:22

Наповнені білком і корисними жирами, яйця є надзвичайно ефективним і універсальним продуктом харчування. Тож не дивно, що так багато з нас люблять їсти яйця на сніданок — можливо, навіть щодня, передають Патріоти України. Сніданок є найважливішим прийо...