
У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою, передають Патріоти України.
Як правило, ця ситуація виникає у тому випадку, якщо одночасно було використано кілька кислих продуктів. Але проблему можна просто вирішити.
Цукор
На каструлю борщу може знадобитися від маленької до великої ложки цукру. До того ж, ця хитрість допоможе зробити страву ще смачнішою.
Обережніше із кислими продуктами
Спочатку варто скуштувати помідори, якщо ви готуєте страву з їх додаванням. Якщо вони кислуваті, то щіпку цукру однозначно варто додати. Якщо ви використовуєте квашену капусту, то про оцет та лимонний сік можна не згадувати.
Подвійна порція моркви
Цей овоч відомий усім своїм приємним солодким смаком. Якщо ви в кінці готування помітили, що борщ занадто кислий, то вам варто протушити подрібнену на тертці моркву з частиною бульйону. Потім цю суміш вводимо в сам борщ. Разом із морквою борщ варто поварити на повільному вогні протягом семи хвилин.
Сметана - улюблений продукт українців, але не всі знають, яку жирність обрати, щоб отримати максимум користі й не нашкодити здоров’ю. Фахівці кажуть: усе залежить від вашої мети - схуднення, підтримки фігури чи повноцінного харчування, передають Патріо...
Фрукти - це не лише смачне частування, а й потужний інструмент для підтримки здоров’я та схуднення. Вони містять природні сполуки, які допомагають спалювати жир і зменшувати запальні процеси в організмі, передають Патріоти України. Але щоб отримати мак...