Під час готування м’ясного тіста для котлет необхідно дотримуватись усіх пропорцій. Якщо переборщити з інгредієнтом або забути про нього, то смак страви зміниться, передають Патріоти України.
Особливо акуратно треба підходити до додавання цибулі. Якщо переборщити, то частування вийде гірким.
Також варто пам’ятати, що від достатньої кількості цибулі у фарші залежить соковитість та аромат котлет, а не лише смак.
Досвідчені господині рекомендують попередньо подрібнити цибулю на тертці. Тоді на 500 г фаршу можна взяти 100 г цибулі. Такі пропорції підходять для котлет .
Інша справа з рубаними котлетами. Цибулю для такої страви треба подрібнити за допомогою ножа. Що стосується пропорцій, то знаючі господині беруть рівну кількість овочів і фаршів , але при цьому цибулі можна взяти трохи менше.
Пояснюється це тим, що цибуля виділяє сік і м’ясо в такому вигляді краще промаринується і буде соковитим.
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...