Є секрет! Які пропорції цибулі потрібні для фаршу, щоб котлети не були гіркими

Під час готування м’ясного тіста для котлет необхідно дотримуватись усіх пропорцій. Якщо переборщити з інгредієнтом або забути про нього, то смак страви зміниться, передають Патріоти України.

Подробиці

Особливо акуратно треба підходити до додавання цибулі. Якщо переборщити, то частування вийде гірким.

Також варто пам’ятати, що від достатньої кількості цибулі у фарші залежить соковитість та аромат котлет, а не лише смак.

Досвідчені господині рекомендують попередньо подрібнити цибулю на тертці. Тоді на 500 г фаршу можна взяти 100 г цибулі. Такі пропорції підходять для котлет .

Інша справа з рубаними котлетами. Цибулю для такої страви треба подрібнити за допомогою ножа. Що стосується пропорцій, то знаючі господині беруть рівну кількість овочів і фаршів , але при цьому цибулі можна взяти трохи менше.

Пояснюється це тим, що цибуля виділяє сік і м’ясо в такому вигляді краще промаринується і буде соковитим.

Господиням на замітку! Що зробити, щоб риба не розвалювалася під час смаження

вівторок, 4 березень 2025, 0:15

Щоб риба не розвалювалася під час смаження, дотримуйтесь таких порад, передають Патріоти України. Дотримуючись цих порад, ви отримаєте ідеальну рум’яну рибу, яка не розвалюється!

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно закривати каструлю кришкою при варінні макаронів

понеділок, 3 березень 2025, 19:12

Закривати каструлю кришкою при варінні макаронів не обов’язково, але є кілька нюансів, передають Патріоти України. Якщо ж хочете трохи прискорити процес, можна частково прикрити каструлю, але залишити щілину для виходу пари.