Під час готування м’ясного тіста для котлет необхідно дотримуватись усіх пропорцій. Якщо переборщити з інгредієнтом або забути про нього, то смак страви зміниться, передають Патріоти України.
Особливо акуратно треба підходити до додавання цибулі. Якщо переборщити, то частування вийде гірким.
Також варто пам’ятати, що від достатньої кількості цибулі у фарші залежить соковитість та аромат котлет, а не лише смак.
Досвідчені господині рекомендують попередньо подрібнити цибулю на тертці. Тоді на 500 г фаршу можна взяти 100 г цибулі. Такі пропорції підходять для котлет .
Інша справа з рубаними котлетами. Цибулю для такої страви треба подрібнити за допомогою ножа. Що стосується пропорцій, то знаючі господині беруть рівну кількість овочів і фаршів , але при цьому цибулі можна взяти трохи менше.
Пояснюється це тим, що цибуля виділяє сік і м’ясо в такому вигляді краще промаринується і буде соковитим.
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Зелений чай очолює список продуктів, які варто регулярно вживати, особливо якщо ми хочемо зберегти здоров’я на довгі роки. Його корисні властивості важко переоцінити. Однак виявляється, що за допомогою простого прийому можна посилити його дію, передают...