Млинці та каша — звучить досить незвично. Насправді все досить просто та зрозуміло. Мова йде про манну круп. Млинці з її додаванням стають дійсно ніжні на смак, а текстура набуває приємної м’якості. Рецепт приготування читайте далі в статті, передають Патріоти України.
Для приготування млинців знадобляться такі позиції:
Просійте борошно, щоб воно стало повітрянішим. Налийте молоко в каструльку та поставте на вогонь. Зробіть його слабким. Дочекайтеся, щоб молоко закипіло. Коли воно дійде до потрібної температури, засипте манну крупу. На малому вогні постійно помішуйте протягом 3-5 хвилин. Потім зніміть з плити та додайте масло. Добре вимішайте.
Тепер борошно потрібно змішати з охолодженою манкою, цукром та сіллю. Ретельно вимішайте масу та введіть жовтки. Тепер тісто для млинців можна вважати готовим.
Переходимо до смаження Розігрійте сковороду та змастіть її трохи олією. Наливайте на сковороду млинці тонким шаром. Дочекайтеся золотистої скоринки та перегорніть. Смачного!
Якщо ви просто вимкнете вогонь плити, знімете каструлю, відкриєте кришку і перекладете кашу в тарілку, не дивуйтеся, що смак страви вийде зовсім не таким насиченим як хотілося б, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Кухарі радять не поспішат...
Перед готуванням круп, зазвичай їх попередньо варто промити. Але не всі господині знають та дотримуються цього правила. А про промивання гарячою водою – зовсім невідомо, передають Патріоти України. Та все ж таки етап попередньої обробки шляхом промиван...