Є секрет! Якщо додати цю кашу до млинців, вони стануть дуже ніжні

Млинці та каша — звучить досить незвично. Насправді все досить просто та зрозуміло. Мова йде про манну круп. Млинці з її додаванням стають дійсно ніжні на смак, а текстура набуває приємної м’якості. Рецепт приготування читайте далі в статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування млинців знадобляться такі позиції:

  • манна крупа — 0,5 скл.;
  • борошно — 0,5 скл.;
  • молоко — 0,5 л;
  • жовтки — 2 шт.;
  • масло — 20 г;
  • олія — 1 ст.л.;
  • цукор, сіль.

Як приготувати

Просійте борошно, щоб воно стало повітрянішим. Налийте молоко в каструльку та поставте на вогонь. Зробіть його слабким. Дочекайтеся, щоб молоко закипіло. Коли воно дійде до потрібної температури, засипте манну крупу. На малому вогні постійно помішуйте протягом 3-5 хвилин. Потім зніміть з плити та додайте масло. Добре вимішайте.

Тепер борошно потрібно змішати з охолодженою манкою, цукром та сіллю. Ретельно вимішайте масу та введіть жовтки. Тепер тісто для млинців можна вважати готовим.

Переходимо до смаження Розігрійте сковороду та змастіть її трохи олією. Наливайте на сковороду млинці тонким шаром. Дочекайтеся золотистої скоринки та перегорніть. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Розставлено крапки над "і": Коли краще чистити зуби - до чи після сніданку

понеділок, 25 серпень 2025, 19:12

Багато хто щодня замислюється: коли краще чистити зуби - одразу після пробудження чи після сніданку? Виявляється, однозначної відповіді немає, передають Патріоти України. Дентологи радять чистити зуби після прийому їжі, щоб видалити залишки їжі та цукр...

Зміцнює серце, мозок та імунітет: Ця копчена риба - справжня знахідка для літніх людей

понеділок, 25 серпень 2025, 9:45

Експерти наголошують, що ми, як нація, досі споживаємо забагато червоного м’яса і замало риби. Однак саме раціон, багатий на рибу та морепродукти, характерний для регіонів з найвищою тривалістю життя., передають Патріоти України. Риба постачає організм...