Млинці та каша — звучить досить незвично. Насправді все досить просто та зрозуміло. Мова йде про манну круп. Млинці з її додаванням стають дійсно ніжні на смак, а текстура набуває приємної м’якості. Рецепт приготування читайте далі в статті, передають Патріоти України.
Для приготування млинців знадобляться такі позиції:
Просійте борошно, щоб воно стало повітрянішим. Налийте молоко в каструльку та поставте на вогонь. Зробіть його слабким. Дочекайтеся, щоб молоко закипіло. Коли воно дійде до потрібної температури, засипте манну крупу. На малому вогні постійно помішуйте протягом 3-5 хвилин. Потім зніміть з плити та додайте масло. Добре вимішайте.
Тепер борошно потрібно змішати з охолодженою манкою, цукром та сіллю. Ретельно вимішайте масу та введіть жовтки. Тепер тісто для млинців можна вважати готовим.
Переходимо до смаження Розігрійте сковороду та змастіть її трохи олією. Наливайте на сковороду млинці тонким шаром. Дочекайтеся золотистої скоринки та перегорніть. Смачного!
Звичайний курячий суп перетвориться на вишукану страву, якщо додати до нього цей інгредієнт. У традиційному бульйоні з курки, крім м’яса, завжди присутні картопля, локшина та цибульно-морквяна засмажка, передають Патріоти України. Але що буде, якщо зам...
Смажена картопля є однією з найулюбленіших страв, проте далеко не завжди вона виходить смачною. Іноді смак псує надмірна кількість олії, часом частина картоплі залишається сирою, тоді як решта майже підгоріла, передають Патріоти України. Всі ці промахи...