Є секрет! Яку крупу додати у грибний суп, щоб було смачніше

Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України

Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-якими лісовими. Найбільшою популярністю, мабуть, користується грибний суп із рисом.

Складові:

Сушені гриби – 200 г.
Картопля – 2 шт.
Морквина та цибуля – по 1 шт.
Вершкове масло – 2 ложки.
Рис – 3 ст. ложки.
Часник – кілька зубчиків.
Сіль, перець та лавровий лист за смаком;
Петрушка – 1 пучок.

Приготування:

Сушені гриби заливають окропом і залишають на 20-30 хвилин. Після замочування віджимають та нарізають соломкою. Додають гриби в киплячу воду разом з картоплею. Доки гриби та картопля варяться, обсмажте на сковорідці цибулю та моркву.

Рис промийте та додайте в каструлю. За 10 хвилин до закінчення приготування супу додайте засмажку. Посоліть і поперчіть страву за смаком. Варіть суп на повільному вогні близько 10 хвилин. Дайте настоятися супу ще мінімум хвилин 10. Подавайте на стіл із свіжою зеленню. Смачного!

Ефект може здивувати! ТОП-6 продуктів, які бадьорять не гірше за каву

субота, 7 червень 2025, 19:08

Розповідаємо, які продукти, крім кави, допоможуть швидко прокинутися і зарядять енергією на весь наступний день, передають Патріоти України. Однією з найпоширеніших причин сонливості та недосипання є зневоднення організму. Іноді, щоб прокинутися та доп...

А ви це знали? Чим можна замінити рис при приготуванні голубців

субота, 7 червень 2025, 17:10

Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши ...