Є секрет! Яку крупу додати у грибний суп, щоб було смачніше

Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України

Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-якими лісовими. Найбільшою популярністю, мабуть, користується грибний суп із рисом.

Складові:

Сушені гриби – 200 г.
Картопля – 2 шт.
Морквина та цибуля – по 1 шт.
Вершкове масло – 2 ложки.
Рис – 3 ст. ложки.
Часник – кілька зубчиків.
Сіль, перець та лавровий лист за смаком;
Петрушка – 1 пучок.

Приготування:

Сушені гриби заливають окропом і залишають на 20-30 хвилин. Після замочування віджимають та нарізають соломкою. Додають гриби в киплячу воду разом з картоплею. Доки гриби та картопля варяться, обсмажте на сковорідці цибулю та моркву.

Рис промийте та додайте в каструлю. За 10 хвилин до закінчення приготування супу додайте засмажку. Посоліть і поперчіть страву за смаком. Варіть суп на повільному вогні близько 10 хвилин. Дайте настоятися супу ще мінімум хвилин 10. Подавайте на стіл із свіжою зеленню. Смачного!

Хочете поліпшити зір? Їжте ці продукти кожного дня

неділя, 20 липень 2025, 23:10

У наш час більшість людей проводять години за екранами телефонів, комп'ютерів і телевізорів, що має негативний вплив на наше зір. Але є хороша новина: вчені довели, що деякі продукти можуть допомогти відновити здоров'я очей і покращити зір, передають П...

Неочікуваний трюк: Додайте щіпку цього інгредієнта в каву і забудьте про гіркоту

неділя, 20 липень 2025, 18:15

Чорна кава - це улюблений напій для багатьох, але не кожному до вподоби його гіркота. Якщо ви хочете покращити смак чорної кави, не збільшуючи кількість калорій, є один несподіваний інгредієнт, який може змінити все, передають Патріоти України. За слов...