Є секрет! Яку спецію обов’язково потрібно додати до квашеної капусти

Серед різноманіття спецій є одна, універсальна. Це кмин.Ця спеція ідеально підходить до квашеної або тушкованої капусти, та хліба який ви печете власноруч, передають Патріоти України.

Подробиці

Ще можна додавати мелений кимн до картопляного пюре, при приготуванні плову чи свинини. Кмин допоможе розкрити смак цих страв.

Але як і в більшості випадків, щоб страви які ви готуєте з додаванням цієї спеції вийшли смачними, варто дотримуватись головного правила. Не переборщити з додаванням зернят кмину. Якщо додати забагато цієї спеції до квашеної капусти, ви ризикуєте забити смак основного інгредієнта ефірними маслами.

Ще окрім кмину досвідчені господині рекомендують додавати до капусти карамелізовану цибулю. Господині запевняють, що спробувавши таке поєднання, ви відкриєте для себе новий смак квашеної капусти.

"Вбийте Росію в собі, у своїй голові! Інакше не буде нічого хорошого": Голобуцький про інтерв'ю з Пугачовою, яка була довіреною особою Путіна

середа, 17 вересень 2025, 8:27

"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...

Варто включити в раціон! Допоможуть підвищити IQ: ТОП-12 продуктів, які зроблять ваш мозок "гострішим"

вівторок, 16 вересень 2025, 12:05

Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...