Є секрет! Яку спецію обов’язково потрібно додати до квашеної капусти

Серед різноманіття спецій є одна, універсальна. Це кмин.Ця спеція ідеально підходить до квашеної або тушкованої капусти, та хліба який ви печете власноруч, передають Патріоти України.

Подробиці

Ще можна додавати мелений кимн до картопляного пюре, при приготуванні плову чи свинини. Кмин допоможе розкрити смак цих страв.

Але як і в більшості випадків, щоб страви які ви готуєте з додаванням цієї спеції вийшли смачними, варто дотримуватись головного правила. Не переборщити з додаванням зернят кмину. Якщо додати забагато цієї спеції до квашеної капусти, ви ризикуєте забити смак основного інгредієнта ефірними маслами.

Ще окрім кмину досвідчені господині рекомендують додавати до капусти карамелізовану цибулю. Господині запевняють, що спробувавши таке поєднання, ви відкриєте для себе новий смак квашеної капусти.

Вечеряти після 18:00 можна! Дієтологи пояснюють, чому це безпечно

субота, 15 листопад 2025, 17:14

Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...

Ви будете здивовані! Ці продукти містять більше вітаміну С, ніж апельсин

субота, 15 листопад 2025, 9:15

Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...