
Серед різноманіття спецій є одна, універсальна. Це кмин.Ця спеція ідеально підходить до квашеної або тушкованої капусти, та хліба який ви печете власноруч, передають Патріоти України.
Ще можна додавати мелений кимн до картопляного пюре, при приготуванні плову чи свинини. Кмин допоможе розкрити смак цих страв.
Але як і в більшості випадків, щоб страви які ви готуєте з додаванням цієї спеції вийшли смачними, варто дотримуватись головного правила. Не переборщити з додаванням зернят кмину. Якщо додати забагато цієї спеції до квашеної капусти, ви ризикуєте забити смак основного інгредієнта ефірними маслами.
Ще окрім кмину досвідчені господині рекомендують додавати до капусти карамелізовану цибулю. Господині запевняють, що спробувавши таке поєднання, ви відкриєте для себе новий смак квашеної капусти.
Консерви часто недооцінюють, але обрані правильно, вони можуть бути швидким, поживним і економним рішенням для щоденного раціону. Експерти радять звертати увагу на склад: короткий список інгредієнтів, без доданого цукру, солі та штучних добавок, у влас...
Смачний домашній бульйон - це класика будь-якого столу. Хоча приготування здається простим, ідеальний бульйон вимагає уваги та правильного підбору інгредієнтів, передають Патріоти України. Основні правила:. Три способи приготування:. Бульйон можна пода...