Є секрет! Який продукт не треба додавати в фарш, щоб котлети лишалися соковитими

Домашні котлети — одна з найкращих страв, яка тільки може бути. Кожна господиня має власні рецепти, проте не всі знають, що є небажані продукти в складі фаршу. В результаті котлети можуть ставати сухіші, а м’ясо більш жорстким, передають Патріоти України.

Що не треба додавати в фарш

Можливо дивно прозвучить, бо цей продукт додають всі. Не рекомендується використовувати для приготування котлет яйця. Кулінари кажуть, що поєднувати м’ясо та яйця — погана ідея.

Курячі яйця не лишають можливості фаршу бути соковитим. Без них він при смаженні розвалюється. Якщо ви додаєте багато хлібної частини, то без яйця важко обійтися. Спробуйте в котлетах використовувати тертий кабачок або картоплю.

Овочева добавка збереже соковитість. Та й котлети з таким інгредієнтом смачно виходять. Кулінари також рекомендують спробувати інше використання яйця. Обваляйте котлету в борошні та яйці, а потім відправте смажитися. Котлети в такому форматі точно лишаться соковитими.

Смакота! Ліниві вареники з сиром за 15 хвилин

четвер, 15 травень 2025, 13:35

Саме 15 хвилин треба для того, щоб ці вареники приготувати, зварити і навіть з’їсти. Дуже ліниві і неймовірно смачні. Спробуйте, якщо нема часу виліплювати з тіста вироби, передають Патріоти України. Тісто для лінивих вареників готується просто. Беремо...

Не відірватися! Шоколадні тістечка з вишнями - ви не захочете ні з ким ділитись

четвер, 15 травень 2025, 11:08

Шоколадний рай буває. Він виглядає, як тістечко з вишнями. Цей рецепт розрахований на 20 порцій, але ви не захочете ні з ким ділитись. Надто смачно та шоколадно. Ці тістечка можуть перевершити інші десерти, передають Патріоти України. Для приготування ...