Є секрет! Який продукт не треба додавати в фарш, щоб котлети лишалися соковитими

Домашні котлети — одна з найкращих страв, яка тільки може бути. Кожна господиня має власні рецепти, проте не всі знають, що є небажані продукти в складі фаршу. В результаті котлети можуть ставати сухіші, а м’ясо більш жорстким, передають Патріоти України.

Що не треба додавати в фарш

Можливо дивно прозвучить, бо цей продукт додають всі. Не рекомендується використовувати для приготування котлет яйця. Кулінари кажуть, що поєднувати м’ясо та яйця — погана ідея.

Курячі яйця не лишають можливості фаршу бути соковитим. Без них він при смаженні розвалюється. Якщо ви додаєте багато хлібної частини, то без яйця важко обійтися. Спробуйте в котлетах використовувати тертий кабачок або картоплю.

Овочева добавка збереже соковитість. Та й котлети з таким інгредієнтом смачно виходять. Кулінари також рекомендують спробувати інше використання яйця. Обваляйте котлету в борошні та яйці, а потім відправте смажитися. Котлети в такому форматі точно лишаться соковитими.

Ви все життя зберігали молоко неправильно - ось як уникнути скисання

п’ятниця, 8 серпень 2025, 12:40

Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...

Ви досі п'єте келих вина на вечерю? Ось до чого це веде - дослідження шокувало

п’ятниця, 8 серпень 2025, 11:07

За словами представників Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF), дослідження остаточно довели: вживання алкоголю прямо пов'язане з розвитком щонайменше семи видів раку, серед яких рак грудей, печінки, кишечника, голови, шиї та ротової порожнини, пер...