
Домашні котлети — одна з найкращих страв, яка тільки може бути. Кожна господиня має власні рецепти, проте не всі знають, що є небажані продукти в складі фаршу. В результаті котлети можуть ставати сухіші, а м’ясо більш жорстким, передають Патріоти України.
Можливо дивно прозвучить, бо цей продукт додають всі. Не рекомендується використовувати для приготування котлет яйця. Кулінари кажуть, що поєднувати м’ясо та яйця — погана ідея.
Курячі яйця не лишають можливості фаршу бути соковитим. Без них він при смаженні розвалюється. Якщо ви додаєте багато хлібної частини, то без яйця важко обійтися. Спробуйте в котлетах використовувати тертий кабачок або картоплю.
Овочева добавка збереже соковитість. Та й котлети з таким інгредієнтом смачно виходять. Кулінари також рекомендують спробувати інше використання яйця. Обваляйте котлету в борошні та яйці, а потім відправте смажитися. Котлети в такому форматі точно лишаться соковитими.
Вершкове масло давно має суперечливу репутацію через високий вміст жиру та холестерину. Проте, як зазначають кардіологи, його вплив на артеріальний тиск часто недооцінюють, Патріоти України. За словами доктора Сема Сетареха з Beverly Hills Cardiovascul...
Щоб отримати соковите, ніжне м’ясо, варто скористатися цими трюками, передають Патріоти України. М’ясо після таких процедур буде ніжним, делікатним і буквально танути в роті. Це працює як для дітей, так і для дорослих, і перетворює будь-яку страву на р...