Домашні котлети — одна з найкращих страв, яка тільки може бути. Кожна господиня має власні рецепти, проте не всі знають, що є небажані продукти в складі фаршу. В результаті котлети можуть ставати сухіші, а м’ясо більш жорстким, передають Патріоти України.
Можливо дивно прозвучить, бо цей продукт додають всі. Не рекомендується використовувати для приготування котлет яйця. Кулінари кажуть, що поєднувати м’ясо та яйця — погана ідея.
Курячі яйця не лишають можливості фаршу бути соковитим. Без них він при смаженні розвалюється. Якщо ви додаєте багато хлібної частини, то без яйця важко обійтися. Спробуйте в котлетах використовувати тертий кабачок або картоплю.
Овочева добавка збереже соковитість. Та й котлети з таким інгредієнтом смачно виходять. Кулінари також рекомендують спробувати інше використання яйця. Обваляйте котлету в борошні та яйці, а потім відправте смажитися. Котлети в такому форматі точно лишаться соковитими.
Сирники – страва, що ідеально підходить для сніданку. Якщо ви хочете, щоб страва гарантовано вийшла смачною та апетитною, використовуйте класичний рецепт – він ще нікого не підводив, передають Патріоти України. Для цього знадобиться:. Слід, щоправда, в...
Комусь це може здатися дивним, але розпушувач, призначений для додавання в тісто, стане в нагоді і при приготуванні курки. Перед тим як розкрити секрет, нагадаємо, для чого все ж таки потрібен цей компонент у складі страви, передають Патріоти України. ...