Домашні котлети — одна з найкращих страв, яка тільки може бути. Кожна господиня має власні рецепти, проте не всі знають, що є небажані продукти в складі фаршу. В результаті котлети можуть ставати сухіші, а м’ясо більш жорстким, передають Патріоти України.
Можливо дивно прозвучить, бо цей продукт додають всі. Не рекомендується використовувати для приготування котлет яйця. Кулінари кажуть, що поєднувати м’ясо та яйця — погана ідея.
Курячі яйця не лишають можливості фаршу бути соковитим. Без них він при смаженні розвалюється. Якщо ви додаєте багато хлібної частини, то без яйця важко обійтися. Спробуйте в котлетах використовувати тертий кабачок або картоплю.
Овочева добавка збереже соковитість. Та й котлети з таким інгредієнтом смачно виходять. Кулінари також рекомендують спробувати інше використання яйця. Обваляйте котлету в борошні та яйці, а потім відправте смажитися. Котлети в такому форматі точно лишаться соковитими.
Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...
Серцево-судинні захворювання залежать як від генетики, так і від способу життя. Якщо у вашій родині були випадки проблем із серцем, важливо знати, як знизити ризик, передають Патріоти України. За даними дослідження, опублікованого у журналі Circulation...