Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України.
Якщо ви вирішили приготувати котлети, а в будинку не виявилося крихти батона, то не поспішайте засовувати фарш назад в морозилку.
Спробуйте поекспериментувати та використовувати замість булки житній хліб. Його потрібно також розмочити у молоці, а потім додати у фарш для котлет. Ви не повірите, але страва перетвориться, котлети стануть набагато соковитішими, пишнішими і м’якшими.
Котлети з додаванням житнього хліба схожі на котлети, які раніше готували у шкільних їдальнях. Житній хліб не обов’язково замочувати в молоці, підійде і вода – вийде ще смачніше. Особливо смачні котлети вийдуть, якщо використовувати житній хліб та яловичий фарш.
Котлети стануть набагато еластичнішими і ніжнішими, якщо в процесі їх приготування замінити жир вершками і додати шматочок розм’якшеного вершкового масла.
Імбир - одна з небагатьох спецій, користь якої підтверджують не лише традиції, а й сучасні наукові дослідження. Нові дані показали: навіть невеликої кількості імбиру достатньо, щоб активувати імунні клітини та допомогти організму ефективніше боротися з...
Ранкові звички можуть мати набагато більший вплив на здоров’я, ніж здається на перший погляд. Те, що ви їсте на сніданок, або відмова від нього, здатні змінити метаболізм, рівень енергії та ризик хронічних захворювань, передають Патріоти України. Навіт...