
Страви з яловичини разом з овочами – ідеальний варіант обіду або вечері для будь-якої сім’ї. Крім того, приготувати цю страву не дуже складно, передають Патріоти України.
Для приготування знадобиться:
Для початку яловичину слід ретельно промити і нарізати шматочками середнього розміру. В цей час розігрійте сковорідку, щоб обсмажити м’ясо з додаванням рослинної олії. В кінці яловичину необхідно поперчити і посолити.
Моркву слід натерти на крупній тертці, а цибулю подрібнити. Підготовлені овочі відправити до м’яса і обсмажити ще кілька хвилин. За необхідності влийте ще олії.
Після цього додайте до вмісту каструлі томатну пасту і 0,5л води. Згодом, як суміш буде перебувати на вогні близько 10 хвилин, перекладіть її в каструлю, куди потім відправите попередньо очищену і нарізану на середні шматочки картоплю.
Після того, як майбутня страва закипить, її слід тушити ще 40 хвилин, періодично помішуючи.
А тепер найважливіший секрет. Щоб яловичина буквально розтанула в роті, за кілька годин до приготування її слід змастити тонким шаром гірчиці.
Так страва стане ще смачнішою і до того ж, наповниться невимовним пряним ароматом.
Яєчня - неймовірно корисна страва. Яйця містять безліч поживних речовин, а правильний спосіб приготування може перетворити їх на кулінарний шедевр. Ми розповімо секрет, який робить яєчню ідеальною та пухнастою, як хмара, передають Патріоти України. Щоб...
Поєднання гранатів і горіхів може помітно омолодити імунну систему всього за місяць. До такого висновку дійшли науковці, які дослідили вплив цих продуктів на організм, передають Патріоти України. За даними дослідження, гранати та горіхи стимулюють виро...