Страви з яловичини разом з овочами – ідеальний варіант обіду або вечері для будь-якої сім’ї. Крім того, приготувати цю страву не дуже складно, передають Патріоти України.
Для приготування знадобиться:
Для початку яловичину слід ретельно промити і нарізати шматочками середнього розміру. В цей час розігрійте сковорідку, щоб обсмажити м’ясо з додаванням рослинної олії. В кінці яловичину необхідно поперчити і посолити.
Моркву слід натерти на крупній тертці, а цибулю подрібнити. Підготовлені овочі відправити до м’яса і обсмажити ще кілька хвилин. За необхідності влийте ще олії.
Після цього додайте до вмісту каструлі томатну пасту і 0,5л води. Згодом, як суміш буде перебувати на вогні близько 10 хвилин, перекладіть її в каструлю, куди потім відправите попередньо очищену і нарізану на середні шматочки картоплю.
Після того, як майбутня страва закипить, її слід тушити ще 40 хвилин, періодично помішуючи.
А тепер найважливіший секрет. Щоб яловичина буквально розтанула в роті, за кілька годин до приготування її слід змастити тонким шаром гірчиці.
Так страва стане ще смачнішою і до того ж, наповниться невимовним пряним ароматом.
Щоб страва з печінки вийшла ідеальною, продукт слід замочити в одному інгредієнті. У такому разі кінцевий результат порадує навіть найвибагливіших гурманів. Страва не гірчатиме, вийде соковитим і ніжним, передають Патріоти України. Багато господинь зна...
Дослідження показали, що полуниця здатна підвищувати швидкість обробки інформації у мозку літніх людей, передають Патріоти України. . Раніше вже було доведено, що флавоноїди, які містяться в полуниці, позитивно впливають на здоров’я серця. Але тепер д...