Страви з яловичини разом з овочами – ідеальний варіант обіду або вечері для будь-якої сім’ї. Крім того, приготувати цю страву не дуже складно, передають Патріоти України.
Для приготування знадобиться:
Для початку яловичину слід ретельно промити і нарізати шматочками середнього розміру. В цей час розігрійте сковорідку, щоб обсмажити м’ясо з додаванням рослинної олії. В кінці яловичину необхідно поперчити і посолити.
Моркву слід натерти на крупній тертці, а цибулю подрібнити. Підготовлені овочі відправити до м’яса і обсмажити ще кілька хвилин. За необхідності влийте ще олії.
Після цього додайте до вмісту каструлі томатну пасту і 0,5л води. Згодом, як суміш буде перебувати на вогні близько 10 хвилин, перекладіть її в каструлю, куди потім відправите попередньо очищену і нарізану на середні шматочки картоплю.
Після того, як майбутня страва закипить, її слід тушити ще 40 хвилин, періодично помішуючи.
А тепер найважливіший секрет. Щоб яловичина буквально розтанула в роті, за кілька годин до приготування її слід змастити тонким шаром гірчиці.
Так страва стане ще смачнішою і до того ж, наповниться невимовним пряним ароматом.
Якщо людина прагне схуднути, вона регулярно вживає кефір. Цей корисний і ніжний продукт позитивно впливає на стан здоров’я, добре діє на шлунково-кишковий тракт, допомагає вирішити проблеми з травленням, передають Патріоти України. Кефір дає відчуття с...
Яйця – один із найуніверсальніших продуктів на кухні, але варити їх правильно вдається не всім. Ідеальна серединка – це не випадковість, а результат точного часу приготування. Комусь до смаку рідкий жовток, хтось любить його повністю застиглим, і в кож...