Є секрет! Коли додати цибулю, щоб печінка була м’якою та соковитою

Печінка тушкована з цибулею — класичне поєднання, проте важливу роль грає порядок додавання інгредієнтів. Цей спосіб донедавна був для нас невідомий, якщо ви теж не пробували саме такий рецепт — обов’язково спробуйте. Печінка вийде надзвичайно соковитою, як ніколи. Перевірений спосіб — 5 із 5 разів відмінний смак, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть
1 кг печінки
500 г цибулі
100 мл олії для смаження
сіль та спеції — на смак

Печінку вимочіть звичним для вас способом. Якщо куряча, то можна просто промити, але якщо яловича чи свиняча, то замочіть у воді чи молоці, або 50/50 на 20 хвилин.

Поріжте печінку на частинки — приблизно 7х7 см. Цибулю — напівкільцями.

Ось тут важливий момент — змішайте печінку з порізаною цибулею і залиште на хвилин 5, щоб сік цибулі просочив печінку.

Тим часом розігрійте олію (рафіновану) на сковорідці.

Викладіть печінку з цибулею в один шар на сковорідку, накрийте кришкою і смажте на великому вогні протягом 15 хвилин. Протягом цього часу не відкривайте кришкою, нічого не перевертайте й не мішайте.

Через 15 хвилин додайте сіль та улюблені спеції та просмажте ще 3-5 хвилин, перемішавши.

Печінка готова — соковита, м’якесенька з ароматною підливкою від цибулі та соку печінки. Не треба ні води, ні вершків, ні сметани — буде дуже смачно!

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! Один продукт, який зробить м’ясо і рибу набагато смачнішими

вівторок, 7 січень 2025, 0:30

Багато людей вважають, що страва з м’яса або риби, яка була приготовлена шеф-кухарем, набагато смачніша за домашню вечерю. Найчастіше це справді так, але причина криється не як продукт або рецепт приготування, хоча вони, без сумніву, впливають на резул...

Є секрети! Яку обрати воду та яка найкраща температура для приготування кави

понеділок, 6 січень 2025, 23:56

Якість води дуже впливає на смак кави, тож якщо ви хочете, щоб ваш напій був смачним, звертайте на це увагу. А якщо ви любите заварювати каву ручними методами, тоді ще й корисно буде знати, яка має бути температура води під час її приготування, передаю...