Деякі люди готують пельмені самостійно, інші — купують готові в магазині. Однак під час приготування і домашні, і магазинні вироби із фаршем можуть розпадатися. Щоб цього уникнути, можна використовувати перевірений лайфхак, передають Патріоти України.
Якщо витягти попередньо заморожені пельмені із каструлі через пару хвилин, вони залишаться сирими. А якщо варити їх занадто довго, вони можуть перетворитися на кисіль, а тісто і начинка будуть розпадатися у воді. Ці дві проблеми часто стикаються на кухні, але є простий спосіб їх уникнути.
Оригінальний метод полягає в тому, щоб не класти пельмені в кип’ячу воду. Щоб покращити якість і смак пельменів, потрібно зробити наступне: перед варінням залити їх теплою водою протягом 3 хвилин. Після цього збільшуєте вогонь і варите напівфабрикати, як завжди, ще 5-10 хвилин. Таким чином, у вас не буде ризику втрати форми.
Також є інший секрет ідеальних пельменів. Під час варіння пельменів разом із ними в каструлю додають склянку льодяної води. Це допомагає зберегти рівновагу між тим, як швидко вариться тісто і м’ясна начинка. Ви отримуєте пельмені з рівномірно готовою начинкою, без рожевих серединок, як це може траплятися іноді.
До речі, якщо трохи підсушити пельмені перед подачею, то соус не стікає з них, і ви отримуєте не лише смачні, але і естетично привабливі смаколики.
Маринована цибуля ідеально поєднується з багатьма стравами, особливо м’ясними. Проте іноді буває, що треба терміново цибулю в салат чи до шашлику. На допомогу може прийти такий рецепт: 30 хвилин і цибуля готова, передають Патріоти України. Цибулю потрі...
Червона риба може прикрасити будь-який святковий стіл, до того ж, її вживання в їжу в осінньо-зимовий період допомагає підтримувати норму вітаміну D в організмі. Досвідчені господині помітили, що набагато дешевше засолити червону рибу вдома, аніж купув...