
Курячий бульйон є дуже корисною стравою, здатною позитивно позначитися на стані здоров’я, передають Патріоти України.
До того ж рідка їжа добре засвоюється організмом і не дає додаткового навантаження на органи шлунково-кишкового тракту.
На основі бульйону можна варити будь-які смачні супи або використовувати його як самостійну страву.
Однак дуже важливо, щоб бульйон вийшов прозорим і смачним.
На якій воді варто варити курячий бульйон?
Досвідчені кухарі сходяться на думці, що страва найкраще виходить при приготуванні на холодній воді. Тому варто закладати кістки або курку відразу ж у каструлю.
Пам’ятайте, що при використанні звичайної води з-під крана бульйон може бути каламутним і не таким смачним.
Тому варто обирати фільтровану воду.
Якщо у вас немає системи очищення, то можна використовувати магазинну питну воду або користуватися фільтр-глечиками.
Які секрети смачного бульйону варто знати?
Незважаючи на той факт, що багато хто любить використовувати куряче м’ясо для варіння бульйону, краще зупинити свій вибір на кісточках. Вони дозволяють приготувати насичений і наваристий бульйон.
У момент кипіння важливо встигнути зняти піну. Якщо цього не станеться, колір рідини стане каламутним, а смакові якості помітно погіршаться.
Для того щоб бульйон став корисним і смачним, його готують разом з різними овочами.
Варити бульйон варто на повільному вогні.
Стан серцево-судинної системи безпосередньо залежить від щоденних харчових звичок. Навіть знайомі та, на перший погляд, "білкові" продукти можуть непомітно шкодити здоров’ю судин, підвищувати рівень холестерину та ускладнювати контроль ваги, передають ...
Бульйон - класичний суп, який зігріває, бадьорить і підтримує відновлення після хвороби. Правильно приготований на кістках із овочами, цибулею та часником, він багатий на поживні речовини. Але використання неякісного м’яса може перетворити його на поте...