Котлети – смачна м’ясна страва, яка ніяк не асоціюється у гурманів із солодким смаком. І все ж багато досвідчених кулінарів додають цукор як один з інгредієнтів котлетного фаршу, передають Патріоти України.
Кухарі та досвідчені господині додають трохи цукру в м’ясну основу з метою покращити смак та консистенцію майбутньої страви. Однак важливо не переборщити з солодким компонентом, інакше страва буде просто зіпсована.
Що цукор дає котлетам
Наявність солодкого сипучого інгредієнта забезпечує котлетам неймовірну м’якість, ніжність та соковитість. Страва буде чудово жуватися і танути в роті. При цьому зайвого солодкого присмаку відчуватися не буде, якщо дотримуватися правильного співвідношення компонентів.
Скільки цукру додавати
Якщо цукру буде замало, то котлети навряд чи набудуть достатньої соковитості. А ось надлишок цукру, напевно, зробить страву практично непридатною до вживання. Щоб уникнути цих неприємних наслідків, потрібно дотримуватись найпростішого правила: на кіло м’ясної основи – не більше 1 ст. л. цукру.
Крупи є основою щоденного раціону багатьох родин, тому їх завжди купують про запас. Але нерідко трапляється неприємність: у банках чи пакетах з’являються дрібні жучки. Вони швидко псують запаси і можуть поширюватися на інші продукти, передають Патріоти...
Ви помічали, що після певної їжі хочеться посміхатися і навіть більше енергії? Харчування може сильно впливати на емоційний стан. Ось список продуктів, які допомагають підняти настрій і боротися зі стресом, передають Патріоти України. Какао стимулює ви...