Усі господині чудово розуміють ризик тривалого зберігання борошна та різних круп. В них можуть завестися різні паразити, які зіпсують все. Досвідчені господині знайшли рішення, адже до борошна та круп вони додають лавровий лист, передають Патріоти України.
Лавровий лист – це пряність, яка використовується тисячоліттями. Її властивості та методи застосування відомі всім.
Але багато хто забуває, що пряність відлякує жучків і різних паразитів.
Достатньо в ємність з борошном або крупами додати лише один лавровий лист – і відмінний ефект буде забезпечений.
Деякі господині мають побоювання, що лавровий лист негативно вплине на смак і аромат. Звичайно, аромат від лаврового листа сильний, але навряд чи вплине на інші продукти.
Такий прийом можна використати сміливо, адже він довів свою ефективність.
Однак важливо виділити ключове правило: більше одного лаврового листа не слід використовувати. Звісно, все ще залежить від обсягу ємності.
Наприклад, якщо ємність більше 3 літрів, один лист навряд чи забезпечить захист від паразитів.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...