Не всі можуть собі дозволити покупку дорогої та якісної кави, яка завжди б радувала своїм відмінним смаком та неймовірним ароматом, передають Патріоти України.
Тому доводиться задовольнятися часом бюджетним напоєм, якість якого залишає бажати кращого.
Однак не всі знають про те, що такий продукт може заграти новими фарбами, якщо спробувати застосувати деякі хитрощі.
Мало хто може здогадатися додати апельсинову чи лимонну цедру до кави: ми до такого не звикли. Однак дрібка продукту зробить дешевий напій насиченим, глибоким та неймовірно ароматним.
Для того, щоб досягти максимального ефекту, краще брати морську або рожеву сіль середнього помелу. Достатньо буде лише кількох крупинок.
Сіль нейтралізує неприємні відтінки смаку, зробивши напій розкішним.
Якщо ви любите ароматну випічку з додаванням кориці, то ця спеція точно для вас. Пряність додасть каві неймовірного аромату та смаку.
Варто відзначити, що всі ці компоненти можна додавати і в дорогу каву: в такому випадку напій буде просто незрівнянним.
Поєднання гранатів і горіхів може помітно омолодити імунну систему всього за місяць. До такого висновку дійшли науковці, які дослідили вплив цих продуктів на організм, передають Патріоти України. За даними дослідження, гранати та горіхи стимулюють виро...
Сир - поживний продукт, але його щоденне вживання має як плюси, так і мінуси. За словами дієтолога Керрі Ганс, у сирі багато насичених жирів, які можуть підвищувати рівень поганого холестерину ЛПНЩ і збільшувати ризик серцево-судинних захворювань. Бага...