Не всі можуть собі дозволити покупку дорогої та якісної кави, яка завжди б радувала своїм відмінним смаком та неймовірним ароматом, передають Патріоти України.
Тому доводиться задовольнятися часом бюджетним напоєм, якість якого залишає бажати кращого.
Однак не всі знають про те, що такий продукт може заграти новими фарбами, якщо спробувати застосувати деякі хитрощі.
Мало хто може здогадатися додати апельсинову чи лимонну цедру до кави: ми до такого не звикли. Однак дрібка продукту зробить дешевий напій насиченим, глибоким та неймовірно ароматним.
Для того, щоб досягти максимального ефекту, краще брати морську або рожеву сіль середнього помелу. Достатньо буде лише кількох крупинок.
Сіль нейтралізує неприємні відтінки смаку, зробивши напій розкішним.
Якщо ви любите ароматну випічку з додаванням кориці, то ця спеція точно для вас. Пряність додасть каві неймовірного аромату та смаку.
Варто відзначити, що всі ці компоненти можна додавати і в дорогу каву: в такому випадку напій буде просто незрівнянним.
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...
Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...