Є секрет! Простий лайфхак, який допоможе приготувати розсипчасту рисову кашу

Рис має приємні смакові якості, тому багато хто любить готувати на його основі універсальний гарнір. Правильно зварена рисова каша цілком може стати самостійною стравою, яка втамує голод на досить значний період часу, передають Патріоти України

Подробиці

Однак багато господинь стикаються з тим, що рис виходить не зовсім апетитним.

Замість ідеальної розсипчастої каші, виходить неприємна маса з рисом, що злипся.

Але так відбувається тільки тому, що багато хто підходить до процесу приготування не так відповідально, як потрібно.

Достатньо знати лише один лайфхак для того, щоб каша виходила ідеальною та смачною.

У чому полягає секрет приготування рису?

Справа в тому, що його потрібно не лише промивати перед приготуванням, як роблять багато досвідчених господинь.

Рис найкраще замочувати.

Можна виділити на даний етап 60 хвилин, або ж цілу ніч.

У будь-якому випадку результат буде кращим, ніж при звичайному промиванні. До того ж рис звариться набагато швидше. Оскільки надлишки крохмалю зникнуть, крупинки не злипнуться.

Джерело: ПростоВей

Ось як розпізнати зіпсовану курку. Ніколи її не їжте! Біль у шлунку - це лише початок

понеділок, 24 листопад 2025, 19:15

Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...