Рис має приємні смакові якості, тому багато хто любить готувати на його основі універсальний гарнір. Правильно зварена рисова каша цілком може стати самостійною стравою, яка втамує голод на досить значний період часу, передають Патріоти України
Однак багато господинь стикаються з тим, що рис виходить не зовсім апетитним.
Замість ідеальної розсипчастої каші, виходить неприємна маса з рисом, що злипся.
Але так відбувається тільки тому, що багато хто підходить до процесу приготування не так відповідально, як потрібно.
Достатньо знати лише один лайфхак для того, щоб каша виходила ідеальною та смачною.
Справа в тому, що його потрібно не лише промивати перед приготуванням, як роблять багато досвідчених господинь.
Рис найкраще замочувати.
Можна виділити на даний етап 60 хвилин, або ж цілу ніч.
У будь-якому випадку результат буде кращим, ніж при звичайному промиванні. До того ж рис звариться набагато швидше. Оскільки надлишки крохмалю зникнуть, крупинки не злипнуться.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...