Є секрет! Простий лайфхак, який допоможе приготувати розсипчасту рисову кашу

Рис має приємні смакові якості, тому багато хто любить готувати на його основі універсальний гарнір. Правильно зварена рисова каша цілком може стати самостійною стравою, яка втамує голод на досить значний період часу, передають Патріоти України

Подробиці

Однак багато господинь стикаються з тим, що рис виходить не зовсім апетитним.

Замість ідеальної розсипчастої каші, виходить неприємна маса з рисом, що злипся.

Але так відбувається тільки тому, що багато хто підходить до процесу приготування не так відповідально, як потрібно.

Достатньо знати лише один лайфхак для того, щоб каша виходила ідеальною та смачною.

У чому полягає секрет приготування рису?

Справа в тому, що його потрібно не лише промивати перед приготуванням, як роблять багато досвідчених господинь.

Рис найкраще замочувати.

Можна виділити на даний етап 60 хвилин, або ж цілу ніч.

У будь-якому випадку результат буде кращим, ніж при звичайному промиванні. До того ж рис звариться набагато швидше. Оскільки надлишки крохмалю зникнуть, крупинки не злипнуться.

Джерело: ПростоВей

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...