Сирники є дуже популярним корисним десертом, але приготувати смачну та апетитну страву здатні не всі, передають Патріоти України.
Іноді сирники виходять занадто тоненькими, що псує враження. До того ж сирники можуть вийти надмірно жорсткими.
Що додають досвідчені господарки в тісто?
Найголовніший момент полягає у виборі кисломолочного сиру. Він має бути жирним, з однорідною масою. З зернистого продукту сирники приготувати не вийде. А ось з сиру з 9% жирності виходять неймовірно пишні та смачні сирники.
Якщо ви не додаєте соду або розпушувач, то в більшості випадків страва не вийде апетитною. З содою варто бути обережним, оскільки її надлишок робить смак не найприємнішим. З розпушувачем у цьому питанні трохи простіше.
Борошно чи манка?
Багато кулінарів сперечаються про те, що ж додати до сирників для пишності. У класичному рецепті згадується пшеничне борошно, хоча через це страва виходить жорсткішою. Кулінари віддають перевагу манній крупі. Якщо ви не забудете її попередньо замочити, то сирники вийдуть пишними та ніжними.
Велика кількість кухонної солі у раціоні негативно впливає на організм. Щоб покращити стан здоров’я, багато людей знижують вживання білого “порошку", передають Патріоти України. Проте звичка їсти надто солону їжу дається взнаки: недосолена їжа може зда...
Фарш годиться не тільки для приготування котлет, тефтель та інших страв. Найпростіший спосіб приготування фаршу – це просто обсмажити м’ясну суміш ді подати разом із макаронами або кашею, передають Патріоти України. Але під час приготування такої страв...