Сирники є дуже популярним корисним десертом, але приготувати смачну та апетитну страву здатні не всі, передають Патріоти України.
Іноді сирники виходять занадто тоненькими, що псує враження. До того ж сирники можуть вийти надмірно жорсткими.
Що додають досвідчені господарки в тісто?
Найголовніший момент полягає у виборі кисломолочного сиру. Він має бути жирним, з однорідною масою. З зернистого продукту сирники приготувати не вийде. А ось з сиру з 9% жирності виходять неймовірно пишні та смачні сирники.
Якщо ви не додаєте соду або розпушувач, то в більшості випадків страва не вийде апетитною. З содою варто бути обережним, оскільки її надлишок робить смак не найприємнішим. З розпушувачем у цьому питанні трохи простіше.
Борошно чи манка?
Багато кулінарів сперечаються про те, що ж додати до сирників для пишності. У класичному рецепті згадується пшеничне борошно, хоча через це страва виходить жорсткішою. Кулінари віддають перевагу манній крупі. Якщо ви не забудете її попередньо замочити, то сирники вийдуть пишними та ніжними.
Вівсянка - один із найпопулярніших сніданків серед тих, хто дбає про здоров’я. Вона багата на клітковину, білки, вітаміни В1 і Е, ненасичені жири та мінерали, зокрема магній, залізо і цинк. Регулярне споживання покращує травлення, підтримує роботу серц...
Ваніль - одна з найдорожчих та найцінніших спецій у світі, але через високу ціну ми рідко її використовуємо. Це велика помилка, адже вона містить багато корисних речовин і має потужну дію на організм: заспокоює, знижує стрес, покращує настрій, сприяє с...