Сирники є дуже популярним корисним десертом, але приготувати смачну та апетитну страву здатні не всі, передають Патріоти України.
Іноді сирники виходять занадто тоненькими, що псує враження. До того ж сирники можуть вийти надмірно жорсткими.
Що додають досвідчені господарки в тісто?
Найголовніший момент полягає у виборі кисломолочного сиру. Він має бути жирним, з однорідною масою. З зернистого продукту сирники приготувати не вийде. А ось з сиру з 9% жирності виходять неймовірно пишні та смачні сирники.
Якщо ви не додаєте соду або розпушувач, то в більшості випадків страва не вийде апетитною. З содою варто бути обережним, оскільки її надлишок робить смак не найприємнішим. З розпушувачем у цьому питанні трохи простіше.
Борошно чи манка?
Багато кулінарів сперечаються про те, що ж додати до сирників для пишності. У класичному рецепті згадується пшеничне борошно, хоча через це страва виходить жорсткішою. Кулінари віддають перевагу манній крупі. Якщо ви не забудете її попередньо замочити, то сирники вийдуть пишними та ніжними.
Дослідження показують, що харчування прямо впливає на настрій і психологічний стан. Ось список продуктів, які допомагають боротися з депресією та підвищують рівень енергії, передають Патріоти України. Багата омега-3 жирними кислотами, які підтримують з...
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...