Котлети – це ідеальна м’ясна страва, яка не вимагає багато зусиль та часу під час приготування, але ідеально підходить для обіду чи вечері, передають Патріоти України.
Досвідчені домогосподарки мають власні хитрощі, які допомагають приготувати страву.
Наприклад, більш смачні та соковиті котлети можна отримати, якщо додати один простий інгредієнт.
Додайте вівсяну кашу.
Спочатку їх слід попередньо розмочити і використовувати замість хліба.
Господині заливають пластівці теплим молоком і відставляють на 15-20 хвилин.
Після цього їх можна додавати до фаршу і ретельно перемішати всі компоненти. Потім додайте решту продуктів і змішайте все до однорідності.
Деякі кухарі рекомендують покласти фарш в холодильник на деякий час перед приготуванням страви.
Вважається, що охолоджене м’ясо буде краще утворювати та зберігати форму під час смаження чи випічки.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...