
Котлети – це ідеальна м’ясна страва, яка не вимагає багато зусиль та часу під час приготування, але ідеально підходить для обіду чи вечері, передають Патріоти України.
Досвідчені домогосподарки мають власні хитрощі, які допомагають приготувати страву.
Наприклад, більш смачні та соковиті котлети можна отримати, якщо додати один простий інгредієнт.
Додайте вівсяну кашу.
Спочатку їх слід попередньо розмочити і використовувати замість хліба.
Господині заливають пластівці теплим молоком і відставляють на 15-20 хвилин.
Після цього їх можна додавати до фаршу і ретельно перемішати всі компоненти. Потім додайте решту продуктів і змішайте все до однорідності.
Деякі кухарі рекомендують покласти фарш в холодильник на деякий час перед приготуванням страви.
Вважається, що охолоджене м’ясо буде краще утворювати та зберігати форму під час смаження чи випічки.
Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...
Червона ікра - дуже смачний і корисний продукт суперфуд, багатий на легкозасвоюваний білок, омега-3 жирні кислоти, вітаміни (A, D, E, групи B) і мінерали (йод, цинк, фосфор, залізо), які зміцнюють імунітет. Червону ікру можна їсти як самостійну страву,...