Є секрет! Що додати до картоплі при варінні, щоб вона була смачніша

Про картоплю стільки всього є цікавого. Вона є найпопулярнішим коренеплодом для перших та других страв, для начинок та різноманітних запіканок. Якщо ви також любите картоплю, тоді майте в арсеналі смачні доповнення. Вони зроблять вашу улюбленицю ще кращою та ароматнішою, передають Патріоти України.

Що додати до картоплі

Про лаврове листя не знає хіба лінивий. Це класичне доповнення, яке дійсно надає картоплі аромату. Та й смак змінюється в кращу сторону. Стає насиченішим та виразнішим.

Про куркуму знають не всі, хоча ця спеція творить дива. Почнемо з того, що вона є джерелом вітамінів та антиоксидантів. А ще спеція надасть картоплі виразного кольору.

Спробуйте додати при варінні цибулю або часник. Вони дуже добре комбінуються із картоплею. Як в процесі приготування бульйону, так і при варінні картоплі, ароматні коренеплоди проявляють себе найкращим чином.

Якщо хочете додати більшого аромату, тоді до інших доповнень можна покласти невеликі букетики кропу та петрушки. Все це зробить звичайну страву кращою, а ви отримаєте безліч компліментів.

Снідати чи ні: Лікарі пояснили, що насправді відбувається з вашим організмом після ранкового прийому їжі

неділя, 23 листопад 2025, 19:10

Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...

Господиням на замітку! Як правильно варити горох і що додати у воду, щоб він швидко розварився і був м'яким

неділя, 23 листопад 2025, 18:45

Горох - дуже ситний і смачний продукт, який можна використовувати для приготування супів, а також пирогів і паштетів. Якщо ви хочете, щоб горох був м'яким у стравах, кулінари радять додавати соду у воду, вона зробить горох м'яким, передають Патріоти Ук...