Є секрет! Що додати до картоплі, щоб пюре було смачніше

Взимку не завжди картопля смачна, а коли вариш її на пюре, то є способи зробити смак кращим. Ми вже писали про деякі з них. Сьогодні поділимося перевіреними з досвіду порадами, коли картопля досить водяниста, а в пюре виходить ідеальна, передають Патріоти України.

Подробиці

Варіть картоплю, не надто дрібно перед цим ріжучи. Якщо картопля середнього розміру, то залишайте цілою. Сіль варто додавати відразу, щоб картопля вже набувала присмаку.

Для покращення майбутнього пюре додайте 1 лавровий листок та 3-4 горошинки чорного перцю. Ці класичні прянощі дадуть воді приємний аромат, що передасться картоплі.

Коли картопля звариться, то листок та перець витягніть, щоб не гірчили страві. Додайте якісне вершкове масло (не маргарин чи спред) та обов’язково підігріте молоко.

Пюре матиме неймовірний смак, навіть якщо картопля була далеко не ідеальна.

Смакота! Найпростіший інгредієнт, з яким котлети будуть соковитими та м’якими

четвер, 13 лютий 2025, 7:10

Яскравим смаком відрізняються котлети, що зберегли у собі «м’ясний сік», передають Патріоти України. Гурмани описують таку страву як неймовірно соковита та апетитна. Але кулінарам щастить не завжди. Іноді можна дотримуватися всіх «секретів» соковитості...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині замочують макарони перед варінням

четвер, 13 лютий 2025, 6:08

Макарони є одним з найпопулярніших видів гарніру через свою невисоку вартість та швидкість приготування, передають Патріоти України. Але при приготуванні навіть такого простого продукту можуть бути свої нюанси та хитрощі. Зокрема, є правила приготуванн...