Є секрет! Що додати до курячого філе, щоб воно було ніжним та апетитним

Куряче філе асоціюється з правильним харчуванням. Отже, з чимось позбавленим смаку. Не треба так думати про продукт, який може стати вашим фаворитом. Просто треба знати лайфхак для його приготування

Подробиці

У вас не буде сухої та жорсткої на смак курки, якщо скористаєтеся запропонованою порадою. Вона підійде для будь-якого способу приготування: запікання, відварювання, смаження.

Перед початком приготування скропіть куряче філе лимонним соком. Не треба в ньому маринувати. Скропіть та відправляйте готуватися в каструлю, на сковороду чи в форму для запікання.

Лимонний сік допоможе зробити філе м’якшим. Та й смак розкриється з більшою силою. Ваша страва буде апетитна, а цього й потрібно було досягти.

Лише спробуйте! З цією начинкою куряче філе буде неймовірно соковитим

неділя, 27 жовтень 2024, 22:10

Куряче філе можна розрізати та посмажити відбивні, а ще є варіант приготувати фаршировану грудку з вершковою начинкою. Як її зробити, читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Все максимально просто. В...

Не робіть помилок! Названо сорти капусти, які не підходять для квашення і маринування

неділя, 27 жовтень 2024, 19:04

Квашена капуста - смачна вітамінна закуска для зими, яку готують ледь не кожної осені. Проте деякі сорти капусти категорично не можна квасити або маринувати - така заготівля буде несмачною. РБК-Україна (проєкт Styler) розповідає, які сорти капусти не с...